Mar 28, 2011

HAI KAKI SHOPPING!

Hari ni warna merah jambu tak lekang dari pilihan..

setelah siap ni..aku akan ke kenduri dan shopping ke jalan TAR..nak borong tudung2 dan shawl2 untuk dibawa ke Butik erasz di jakarta..
tapi sebenarnya kalau bab2 baju..aksesori..beg..Aku lebih menyarankan ..warwarkan..pada yang hantu shopping..tuk membeli belah  di Jakarta or Bandung..puas hati dan gile best..sebab kalo dress kat sana memang harga power2 murah..
tapi kena pandai cari la..

sebab xsemestinya murah itu bahan nya enggak enak n xberkualiti dong..^^
bisa dicari..sebab aku dah berpengalaman ...(cari tuk penuhkan barang2 butik)...
dapat murah tapi kain dia masyaAllah..indah dipandang..
indah dipakai..indah diperagakan
Kualiti nya xubah seperti yang ada dibutik2 mewah di Malaysia..

tapi sayang seribu kali sayang..kalo korang ni jenis yang PANIK!
sebab besar lkemungkinan akan berlaku seperti ini...

wuyoo..nak itu ..nak ini...!!
Arghhhhh!!aku nak yg disana..disitu...disni..!!
waoW!! saya punya...i punya...ana punya!

Last2 akan terjadi begini....

Halamak!!Duit rupiah aku udah kekeringan..gimana mahu buat ongkos pulang sih??
Duit nak beli air pon merana nak korek..kat mana..kering kontang...=__='

huhu..sebenarnya..senyum panjang aku menaip part cite2 tu..i mean..dialog2 tu haa..sebab itu sume aku dah rasa!lalui...dan dah aku lafazkan!...hee^^

OK break sekejap..beri laluann pada IKLAN...

Selamat Datang ke Boutique erasz ya"
terdapat pelbagai baju korea,baju2 trendy muslimah disediakan..
dan Salam kenal dari saya.ERRA KYRA.kalo rerasa nak jejalan melancong ke Jakarta..
RING2 lah saya tau"..^^

kembali bersiaran langsung..
Sayang korang sangat!sebab sanggup siksakan diri baca keseluruh entry2 saya....*hee kejap saya..kejap2 aku..kejap2 ana..kejap pulak i.....act ikut mood!=)) 

Erra Kyra kalo dah start enjin membeli belah......
antara koleksi  shopping 2011::Thailand::
ole2 buat yang tersayang di Malaysia dan Jakarta..


\
MOge adalar dicelah2 yang tersepit memana entry yang ada gak korang paling gila2 suke,bahagia,seronok,syiok or tertarik..sampai terpaste dalam mimpi malam ni ..hmmm=P

TQ..sekian..Erra Kyra melaporkan dari Sabah..
*nape mesti sabah?"bukan paris ke brazil ker....alang2 dah berangan tu..pilih lah tempat bagus sikit!

Erra Kyra:...ok lah tuh..dari duk umah jer...sabah pon ok apew?! ....

*abaikan..pada yg xsuke dengar aku mepek..^^





15 comments:

putERi-kAtEk said...

mak aih!!!

gila gedabak pic!! hahahaha...

yg cucuk cucuk tu pun my peberet okey!!

Erra Kyra said...

HAHahahaha

KEJAM KO KATEK!

ko hina aku ke??

TQ singgah!=D

putERi-kAtEk said...

hahahahhaa

xhina.... kutuk aje.... hahahaahah

oit makcik spek bosaaa... add my FB.... PUTERI KATEK...pakai le shoutbox mak cik oit!!!

senang le sy nk gosip2....

Erra Kyra said...

OK LAH..SAYA MEMANG SUKE DIKUTUK DARI DIHINA!!

hahaha

ko memang cari naas lah kalo BER FB NGAN AKU!

sebab situ lebih line clear..

mata bertemu mata!=D

Erra Kyra said...

Saya KENA BLOCK.TAKLEH NAK ADD ORANG....ORANG JE LEH ADD SAYA..^^

katek..ko click ERRA KYRA!nanti KUAR MUKA AKU.

KITE BERCINTE KAT SITU LAH SENANG..xYAH SHOUTBOX2..

*sedang kan ..xtahu nak letak shoutbox camane..T__T

cik fai said...

amboi amboi amboi ..............
pink tak hengat ye. hehehe
fai pon suka kaler pink. :)

Nabila Shamsudin said...

comelnye blog....
byk pink pink.. hehe :)

DaK CoMoT said...

comot sukaaa header blog neyh!!!hehee bestnyee jalan2 shoping...^_________^

~syue~ said...

syada folow blog nie taw..!
ade family kt jakarta ke? heheh
bestnya jalan jalan ^^

Erra Kyra said...

NABILA....sukeee..mmg suke...sebab tu buat..^^

Erra Kyra said...

COMOT.....sangat simple header ni kan?ermm xpandai laa nak buat hebat2 macam orag lain..^^

Erra Kyra said...

SHUE....TQ DEAR~
haah..my hubby orang jakarta..^^
jom lah jalan2 ngan kite nak?round KL..=P

Mohd Hafidz said...

permisi....follow u...

Erra Kyra said...

tq hafiz

Meiqing Xu said...

nike outlet online
longchamp uk
adidas yeezy
michael kors outlet clearance
burberry outlet online
michael kors outlet online
coach outlet
christian louboutin
pandora outlet
coach outlet
20170406caiyan

TWEET TWEET