Mar 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU!!



*Gambar ini tidak dapat dibesarkan kerana..demi menjaga hati si Dia ...^^


BEN10:  cepat kasi tahu nape hang pilih gambar tu haa??!
aku menjawab dengann penuh suara getaran....sese..se..sebab gam bar tu..menunjukkan ciri-ciri seorang yang GAGAH BERBLOG! .. berani ,tempat orang lalu lalang pon dia xkesah.nak park badan nya kat mane2...asal dapat menaip..naip...publish!..naip..naip..Publish!...tak kire tempat...dia rajin dan sungguh2 update entry..cume dalam kubur je ..beliau akui xmampu nak update ..dan mungkin bila tiba saat tu jugak...selamanya..tulisan ..segmen..dan (entry) harian beliau akan...pencen berakhir...
Tuhan,saya xdapat bayangkan kalo bLogger yg best nih akan ....waaa~



BEN10: awat hang touching2 sangat ni!aku tak mati lagi laa!!..dah2..cepat kasi tahu KENAPA NAK JADI BLOGGER??
ok yang laju!... sebab(1) BLOG NIH FREE lar! sebab (2) warna pink hitam..sebab(3) ia ibarat buku diari yang mudah dibawa kemana2...

BEN10:  xde lah power sangat jawapan nya...OK,SIAPA PILIHAN BLOGGER yang kamu semangat nak buka hari hari...?
apasal senang sangat soalan nih??haha..*dengan angkuh nya aku menjawab...
belog sini...belog situ ..dan belog (kawan) sana tu je kekadang....=P

P/S dear luv:  
                    "Beliau tu Artis Blogger Populer"....

*encik ben10 kawal2 hidung tu sikit....pastu kan,saya nak tanya...bila ngan ikan puyu nape tanya lembut2..
tuk kite ganas2..??!!(o_o)'
xpuas hati lar ni!..cemburu ! (u_u)'....
haha(^_~)*.(sempat gak aku mencelah pomot rakan seperjuangan aku ni, yuyu!)


      sekian terima kasih .. sesusah2 je menyelam sampai ke akhir entry..^^

30 comments:

shah said...

oooooo, ini kejenye

Erra Kyra said...

haha..SHAH.KEJE APA?^^

XDE JAWATAN KOSONG DISINI...=D

marfieyra said...

follow sini :D

Erra Kyra said...

marfiera...OK!i see u^^

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

cik faez said...

singgah dr segmen gegar blogger baru AB yer .. blog awk purple . sy suka !

fizah said...

datng dari segmen AB...follow

si gadis ungu said...

folo folo u..:)

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy said...

Salam kenal, dari blog encik ben

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Anna Syue Fashion House said...

nice blog dear !!! =))

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com

qemaishak said...

datang gegar & follow:)

Cikin said...

heee ~ cikin tepek nama kat sini !

salam perkenalan !

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

cheq sue dieyha said...

salam...
terjah blog awak.ingatkan blogger baru tp dh 100 lebih follower awak.untungnya badan,mgkn sbb tuannya cntik kot**btw,bw di cni..

Erra Kyra said...

c-TEA.....TQ.salam ukhwah juga!^^

Erra Kyra said...

CIK FAEZ...PURPLE KER?tak KOT..PINK NAK BUAT SENARNYA...HUHU^^

Erra Kyra said...

FAIZAH....TQ DEAR..^^

Erra Kyra said...

SI GADIS UNGU.....yEkew??huhu..TQ so much!

Erra Kyra said...

FASHAH...TQ sebab doakan...kamu juga tau!^^

Erra Kyra said...

LENLOY...OK^^hajiememashite tooo~

Erra Kyra said...

LULU CALDINA...WAaaa semnagt nya kamuu..betul-betul-betul!CHAIyoOk!!

Erra Kyra said...

ANNA SYUE....TQ DEAR...^^

Erra Kyra said...

NISHA.....hehe.alamak!kena selalu update yerk??INSYA..saya akn usahakan..^^

Erra Kyra said...

QEMAISHAK...wooo gegar sungguh!TQ!^^

Erra Kyra said...

CIKIN....Tepek memanyak ker?ok2~TQ CIKin comel.^^

Erra Kyra said...

PRINCE.....HAI awak.TQ tau!^^

Erra Kyra said...

CHEQ SUE.....alololo...jangan ar cedey2..xsemesti nya luar cantik isi nya baik n berkualiti..

terus kan berjaya dalam dunia bloggng..saya pON BARU TAU!dan sentiasa cuba gagah tuk blog..^^

TWEET TWEET