Mar 26, 2011

join contest ‘ KAWAN2 JOM KOMEN BLOG SAYA’



Minatang apa pulak yang merayap kat dashboard aku nih...
aku buat tak endah...sebab ianya hanya sebiji telur?
akan tetapi...
aku menoleh semula..
eh..eh..dari Katek lah..selalu nya cambest je..kalo jenguk ent3 nya..
so...memaksa kan diri untuk singgah..
ohh...
simbol  telur yang pecah tadi ni bukan telur dipecah untuk digoreng masuk dalam kuali tapi...Dipecah!dan digoreng buat masuk dalam entry..laa..
huhu..
ok2..saya tak pandai nak join contest..sebab bodoh lagi nak masuk kan link n sebagainya..senang kata.
AKU XPANDAI BERBLOG lagi...(T____T)*
dan tak pernah join contest ape pon.....
 menaip ayat diatas nih mungkin yang ke sejuta lima puluh lima kali kot
saya ulang..(=___=)#
yelaa..seperti bayi baru lahir...mana terus boleh berjalan.
hmm..<aku sengeh>
kire ok..aku antara bayi blog y ajaib..
aku rasa seminggu kenal...macam dah sebulan  dah belajar..^^
.....izinkan aku menipu seketika..(T___T)*hee
paling maluu lah dengan diri sendiri!..bila seorang yang datang komen.....
<bangga macam 100orang datang komen>
act aku sedang buat muka sedih...*terpaksa cite..sebab korang bukan sedang webcam ngan saya"..
hmm.. kawan blogger saya xramai...yg betul2 
beri tunjuk ajar..dan beri lebih pemangkin...
terpaksa gagah kan diri mencari sendiri tips2..dan petua2 dalam
berblogging ni...<sumber bantuan kecemasan diambil dari beliau Ben ashaari>
JIka anda sudi daftarkan diri..
tuk beri tunjuk ajar n memberi komen yg membina pada saya...
sangat saya alu alukan....*perlu ke nak sy taruk kapet merah..?
dijimatkan tenaga menaip...kesimpulan sebab saya join contest..nih..adalah tuk mendapat kawan yg lebih ramai 
korang kan dah hidup bertaun kat sini..
mesti lah dah boleh berjalan tegak...
takyah lah senyum2..konon xnak mengaku..^^
ok,InsyaAllah..
semoga anda yang membaca ent3 ni antara salah 
seorang rakan setia disamping saya andai saya
di atas kelak.....=')

“ KOMEN DARI ANDA SANGAT DIPERLUKAN”

6 comments:

putERi-kAtEk said...

hye dear...sy dh terima penyertaan awk... hehehhee

tapi sy tak publish...saya publish peringkat2 okey... jgn wisau...

tadaaaaaaa!!!!hahahha

Sekamar Rindu said...

salam...

saya datang komen dan folo sekaligus..

** 91

misz molecule said...

bukak2 je tertarik dgn video tu.klakar

Erra Kyra said...

KATEK...EHEE..OK2.TQ.=P

Erra Kyra said...

SEKAMAR RINDU...SAYA FOLLOW AWAK GAK^^
NICE TO KNOW YOU.

Erra Kyra said...

MISZ MOLECULE.....HAHA.KELAKAR N COMEL.^^

TWEET TWEET