Mar 20, 2011

SELAMAT DATANG KE BOUTIQUE ERASZ stylicious

saat ini..cerita sedih atau seram bukan lah coretan yang mahu saya tinggalkan n kongsikan.. tentang keseronokan ke happy an  menjadi anak bangsa melayu Islam..

DIARI pink 9/SEPT/10 - 15/SEPT/10
huRm ...petang  berlaLu menggantikan malam..
     saye masih menatap merEnung depan laptop sambil menunggu customer macAm hari hari sebelum nyaa...
bukan senang orarg nak jejak tempat sy bergelanggang nih..butik pink..
          saye rase diowang yang geGUrL kat luar duk ngintai2 tuh malu ,segan malas nak masuk...
ataupon maybe bughok caNtek sangat kot butik nih..makumlah dari jauh dah menangkap mata peRhatian oraNg ngan kale meraH jambu yang galaks ni...
            *ya Allah..chaNtek kaN la juGe haTi haMba Mu ini...suke syok sndiri..T__T*hee

 satu hari september..
tetiBe dengAn lenggang kangkung masuk lah beberapa makcik....diIkuti dengan cahayemate2 hiNgUsan yaag agak memang ramai ...
         sememang nya banyak nguji kesabaran hati jahat  ak..sedang busy asyik  melayan ibu2 yang mahu membeli...
                                   suAsaNa riUh ~
 ibuk2 : "badan guwe, agak gede..baju ni enggak pas sama ku"...."arh nggaklah..,saye suka nya maceM cerah warnanya"...n ..bla..bla..
                            *xreti nak ajuk speakiNg iNdo.....^^..kowangs agak2 ar sendirey yerk"
               n ntah kenapa ak rase serabut~~oh my goSh~~
 eh ehh...patut la..sabaw nye daku ngan budak2 pelaNggan kenit ney..buley pulak diowangs main kejo2 poLis-polis kat dalam butik saye yang xlah seluas sehektar mane ney..
aku jeling2~
       ayOo...patung2 sume dah goyang2..
bulu aksesori da de kat atas pale diowang..
   sepertinya bilIk salInan copy  pun dah jadi tempat maen  nyoruk2 laks..
         mmg laaa...ggrrrr..

ade pulaks tu pelangan mmg baek hati,suke beli kain,baju,tudung kat sy pastu nak hadiah kat orang..oh,mmg bgus tuu..amalan mulia..tapi..*ade tapi jugak..hehe
      selalu laa kata nya jangan letak harga mahal2..merayu merintih  kat aku..ni yang saye lemah..
..tapi nak yaNg cun2 punyerr..
   so laYan~~kasi lah harga bape makcik mahu...koMpem bila tanye cengitu..*bawah daRi modal dye bayar....^^
tapi xpeeelaa...*pujuk ati..
   




trusthworking is the best way to manage the good company

Itulah untungnya bila berniaga bersama Allah...Bila kite mendapat kemasukan jualan yang sedikit,kite takkan merasa rugi ...malah kite makin dekat dengan Allah..diwaktu itu pergantungan lebih hati pada Nya..kekadang aku malu dengan diri ni..sebab xmampu mengatasi karenah my nafsu.yang selalu tidak puas dan cukup dengan rezki yang ada depan mata..wahai hati..aku mahu mengajak Engkau agar sama-sama dapat mengendali fizikal ini agar tidak jauh dan lalai terjebak ke Dunia Perniagaan Kapitalis yang dirancang yahudi...aku jadi terlalu jauh bila baca di BLOG yang menceritakan sifat dan hubungan mereka sahabat zaman Baginda ketika berniaga ..terasa diri ini masih mentah dan bodoh..Wahai Rasul akhir zaman..ajarkan aku...bantulah aku..Aku ingin sekali mengecapi kejayaan di Dunia dan Akhirat.. dan sentiasa baik hubungan aku dengan Allah dan Manusia  


 sekian ,anda berjaya menamatkan baca ent3 kali ni ...huhu.susah2 jew..=')


2 comments:

Aisya Rahim said...

Erra sayanggg!baru tau awk ada blog. ^^

Erra Kyra said...

YER..BARU SEMINGGU USIA NYA..HUHU^^
THANKZ ALOT YA AISYA..

TWEET TWEET