Mar 24, 2011

VIDEO ERRA KYRA BERTELEKUNG?

Selepas menunaikan solat Asar....tanpa menyalin telekung,Dia terus mencapai laptop...
lalu dia berceramah..eh tak..tak..DIA BUAT IKLAN.sebenarnya..
MAAF...sebab cadang memang nak continue video.tapi.bila pikir2.xpayon lah..membazir lekrtik umah je..
so..kite lihat jelah..gambar yang dah terhidang tu...ANDA PELIK?mungkin anda tidak luangkan masa habiskan tonton 1.14 minit ,video diatas tu...sebab ia ada kaitan dengan gambar rajah dibawah..

       ini adalah telekong travel..pelbagai pilihan warna.putih ,hijau muda,hijau tua,,pink,merah,maroon,biru,coklat ..ok2.sebut je kalew pape pon ...insyAllah ada munyer...^^
  hanya terdapat di Boutique erasz stylicious...Jakarta&Malaysia
sekarang korang perhati kan beg saiz sederhana .pink hitam saya tu..beg tu lah saya paling gemari kalo ada event or majlis kasual..so saya sumbat je telekung tuh sebijik.xmenjejaskan langsung ruang dalam beg tu...
xpercaya gak?hurm..saya pon xpasti nak buktikan apa lagi pada korang..
susah sangat..jom arh face to face.kalo xpham2 gak senang sikit ,cubit je kasik!huihui..^^
Lihat lah..Model kite nih menggayakan camne bila ghupe telekung tu bila dah disarung...saya ke tu?eh tak lah.tu saya punya kembar..=P

*OK selamat beramal soleh solehah...semoga kite pun comel molek depan Tuhan..bukan depan kamera dan webcam jerk..^^hee..........................pastu.Ingat.cantik luar xbermakna cantik hatinya...Buruk luar ,xsemestinya buruk hati nya.so ape yg korang dapat kat sini???
kite mestilah seiringkan..mencantikan lahiriah dan batiniah kita....
adat lah semua suke benda yang indah ..xkan nak serabai-serabut..orang pun xsuke.
naik meluat dan menyampah..mengamuk..meyenget..merong..
sedangkan kita ni nama nya Islam..bawa ajaran yang indah ..tapi xmungkin orang yang perjuangkan agamanya ni..busuk n selebet..ye tak?

ok...sekian..dari saya ERRA KYRA melaporkan dari Tanah Haramain...
*xpe.. berangan jelah duluu..








13 comments:

Ummu Khaulah said...

sokmo pink, tak tahan ! kalau lah ade negara pink, camne eh? jeng jeng jeng..=)

Erra Kyra said...

dah...minah ni tersangkut kat sini lak..hoho...camne xde pink..maka xwujud lah saya.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hi kak pinky folo kamu ;)
sgt comel la kamu dear..

eppy blogging ya..

putERi-kAtEk said...

wah . lawa la telekung tu...

cntik..

Erra Kyra said...

kak pinky.....always like u too.sebab ada unsur2
spesis sama gila warna...huhu^^

Erra Kyra said...

katEK!!....ok bertenang...sebab excited.kamu datang berenang kesini..TQ ya..datang lah lagi kalo rasa cam bestt..hehe^^

SiS NaD said...

DaH aLa2 HeLiZa La... CoMeYL SaNGaT2!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG D MaLaYSia... (^_____^)V

Erra Kyra said...

HAI SIS NAD!!
TQ yaa....MEMANG SAYA AKAN TERUS MERIAHKAN KALO ADA ORANG MACAM KAMUU RAMAI!^^

Fizalinolie said...

Hai si cute... Comelnyer...singgah sini tanpa segan silu ingin berkenalan dengan kamu =)

Erra Kyra said...

FIZA.....TQ SAYANG..TERHARU.*MANE TISU..MANE TISU YERK"

shahjiehan said...

comel gile..apsal tinggal kat indon? barang tu ok sgt2.. nk jadi dealer kat sini boleh x?? bg email~


jom baca dan komen Masa aku bersama Keluarga. | ! !shahjiehan [dot] com ! !


salam ziarah~

shahjiehan said...

rabun teruk ke? haahaha... awak ni comell..siyes comel.. tp buang la verification kat komen..sini Shah nk ajar...

jom baca dan komen Tutorial buang verification

ok g ejas taw!

Erra Kyra said...

SHAH.....time kasih ya.YA Cumel cam siput..^^


time kasih sudi ajarkan..



xsempat2 bukak blog...sibuk kat indo..de butik kena uruskan..=)

TWEET TWEET