Apr 7, 2011

BACA SAMBIL LARI??LARI PEMBACA??PELARI TERBACA???..HISH!


mesti korang kecewa .......
ENTRY SABTU...AHAD....*melopong..xde entry pon
ENTRY ISNIN.....buka..buka...xde pape..
ENTRY SELASA....try intai..masih sunyi
ENTRY RABU........search kat google errakyra.blogspot.com...pesal xde cite baru lg?''
ENTRY KHAMIS.........hai erra kyra!!pigi buang saja lah ekau punya blog nih..penat dah jenguk..intai..usha..ngintip..teropong..tapi xde yang menarik lagi  ..hilang ke mana??..

huhu..
*sape kecewa tu yer??"ada ker?"....owh.ada tuuu...walopun sorang..=')
ntah lah....takyah lah fikirkan sangat pasal pembaca nak main lari2 ke..kejar2 ker.....
nak baca...baca laa ..sebab saya bercita2 tuk maju dalam dunia realiti..bukan dunia maya..
so xheranlah kalau saya tak fokus sangat...=P
sebenarnya..
blog baru bina nih pun kesan nya dasyat...dah mula meracun fikiran aku....
aku buat apa sahaja jadi xsenang duduk.....*rinduu
duk tempat panas tak selesa...duduk lah sesejuk mana dalam peti ais pong..tetap itu lah perasaan n fikiran aku..
tidak selesa..*rinduu
seolah2 datang satu kerja tambahan....beban baru dalam list kerja aku nih..
kenapa mesti tak selesa?.....*rinduu 
sebenarnya ...begini yang berlaku ....
*tadi baru muqaddimah je yer...^^
..sebab setiap saat yg berlalu (sabtu,ahad,isnin,selasa,rabu,khamis lepas)...rezki aku lalui ujian n nikmat yang Tuhan bagi ketika tu terasa sangat indah dan banyak hikmah yang aku perolehi dan belajar...
xsemena-mena nya lantas itu jugak hinggap dalam pale otak nih macam semangat  ...
"nak jadi kan entry"
*konon nak share lah ngan kengkorang,...update..update..update..

akan tetapi....
sebab pertama aku xberjaya buat entry 
malang nya berbau sungguh..*tutup idunk!
<konon nak publish la memalam.sbb time tu la kot baru free>
tak sedar..aku biar kan mata ini lelap..lenaa dan di biarkan cerita2 itu berlalu begitu sahaja....aku ngantuk n tido..zZzZzZz...dan jadi lupa..hee^^
hmm..aku susah nak pisahkan mereka ..bila ngantuk dah singgah wajib untuk aku tidur..bagaikan aur ngan tebing..
sebab kedua aku xberjaya buat entry 
*mungkin faktor panadol2 yg dtelan sjak akhir2 ni kot?"
ya...memang pun..sejak2 ni pulak asyik xsihat..aku n magrain ni pun sama..
pulok bagaikan isi n kuku....
panggilan manja magrain <mag>
*mag sayang sangat kat aku..kata nya dia susah nak lepaskan aku..dia cinta mati bergayut kat kepala akuh nih!!((T_________T))..penat aku cakap..ohh Mag..kite xmuhrim yer!jangan hampiri aku lagi!!huu.....

selalu mag pergi..kemudian xserik.. datang lagi mengorat aku..hmm..mag..oh..mag..

sebab itulah pogrem semangat memblogging aku terus tergendalaa,selagi aku xsihat betul..selagi itu lah aku kena tunggu sampai baek....masalahnya time nak berlappink ..mesti malam... tapi bila malam jer pulak selalunya mesti mood sakit kpala ni hinggap..
siang??hmm... xleh la kan nak curi2 on9..sebab time tu la pon.
.gi sana..gi sini...gi situu....pose sana..pose sini..pose situ..^^

so aku rasa..aku hanya dapat gadaikan hari lain n waktu lain tuk post kan kisah2 hari2 semalam .....
kan tadi kata erra kyra tertidoo dan terus dah lupa?camne leh ingat pulak nak cite kan balik..??
semua nya aku "agak" boleh refresh.. setelah  melihat semula hasil ,sony cybershoot save kenangan kemarin<gambar>...=)











7 comments:

Afzan Rahman said...

pembaca blog erra pesat membiak macam cendawan lepas hujan... tak sampai sebulan followers dah seratus lebih... tak macam blog akk yang tak best... setahun baru nak smpai seratus lebih... jadi kenapa tiba2 timbul isu pembaca lari lak? huhu :(

Erra Kyra said...

KAFZAN....kalo yg click follo sesiapa je mampu buat..tapi yang betul2 ikuti..xsemua..dalam seratus ada 3org jekot..takpon kak afzan sorang..hehe.
tapi xpelah..yg penting bukan follo ramai..tapi folower sikit tapi setia...^^

Erra Kyra said...

**** xpelah bagi saya xpenting follower ramai..biar folower sikit tapi SETIA..^^

Afzan Rahman said...

hehehe, betul tu erra... ape sgt la kn follower rmai2... pastu tak baca blog kite... mcm akk rse, tulis blog mcm xde org baca pun.. hehehe

Amira Anorah said...

comel budak tu taw..hehehe

Erra Kyra said...

KAFZAN....huhu.kadang2 ada yang jenis suke baca tapi dia xsuka nak tinggalkan jejak nya....
bebaik sangka lah..pastu cari lagi kelemahan kenapa...xdapat menarik orang komen*era rasa tulisan tuh kena beso sikit kot..^^

selamat berblogging..insyA..e datang sana..era pon jarang2 bukak dashboard.kena kasi tahu kalo de entry baru

Erra Kyra said...

AMIRAH ANORAH......selamat datang sini..huhihuhi
..budak techik tu adek saya..nak culik dia.DIPERSILakan...^^

TWEET TWEET