May 18, 2011

BULAN MEI KATA ASSALAMUALAIKUM KORANG!!...[part 1]

BiLa Magrain+sengugut??bercampur~ akan mendapat rasa yang lebih hebat...iaitu.."RaSa bErTuhaN"...waa memang laa sakit..tapi kite mungkin dapat menahan bilamna merasakan disitu ada perhatian dari Tuhan..waa..awal2 memangla pedih sikit kowt"...akhir nya saya pon akur la..telan panadol n gi tidow awal TUP sume lampu!=')
..sampaikan tenguk filem korea pon xde mood .terasa macam.."aku tengah tenguk filem tamil ke nih?" sedangkan kepale ngan perut ngah meragam!~terus TUP TV!hee*T_T

****so tergendala lah dimalam hari untuk update blog****

keesokan hari nya....setelah aku kembali sihat sikit ...

***aku terus start warm up bebel^^***
Mei datang lagi memeriahkan hari-hari saya sepanjang bernafas di Bumi Jakarta..dimana merupakan negara tercinta tuk my "lucky"<lelaki>..

dan ini adalah gambar sewaktu klemarin~kemarin~kemarin~kemarin~ celebrated birthday my kakak ipar belah encik Adam..
 kehadiran saya disitu adalah untuk makan jerrr...dan........*sambung dibawah
 tiup lilin........?eh memandai..takdelah ...ape kes main tiup orang punye?^^hee
*continue...DAN.....mendoakan kak pipa sempena ulang tahun nya...agar sentiasa bahagia disamping suami dan anak2 nya..didunia dan akhirat...dimurahkan rezki..ditinggikan iman nya..dipanjanjangkan umur...amin..

 tak minat pon nak posing gitu....tapi ini adalah permintaan jurugambar yang meng free kan diri untuk snap..*credit to my mom in law selaku photographer yg profesional..^^


 kenapa ada gambar nih??tujuan nya adalah untuk menghargai tuan badan punye hari istimewa....ulang tahun kelahiran nya yang ke 24 .....OPPA!!HAPPY BIRTHDAY yooww!!

 mencari restoran VICTORIA tapi disini juge kaki break...xpe lah yang penting adalah perut terisi disaat sudah kelaparan...huhu^^....
Bismillahirohmanirohim, Allahuma Bariklana Fimarozaktana Wakina Adzabannar, hemm dalam keseriusan nya mungkin bc do'a.. Atw ..itu ...tangan nya dah mencolek2..
"sifat sabar yang dah tertinggal dirumah"...=P 
ikan salmon yang menjadi pilihan pelawak pelauk selera saya ketika tu....

kehadapan my real husband...*buat2  mimpi lak =P
semoga kehadiran cik Hawa tak mengganggu hidupmu...dah setahun membina istana ni..terasa cepat masa berlalu kan?..<k di cepatkan cite>.....saya selaku ur wifey..mengucapkan..
May Allah bless u with happiness,
 ..iman ...taqwa..
May this birthday live in your memory forever,
coz this first our celebrate 
sebagai sepasang laki bini right?=.='
creating happiness and satisfaction

whenever you remember it.taow!hee<3~blink~blink~
Happy, happy birthday love!

=') 




insyaAllah..panjang umur ada kerajinan jari menaip..kite jumpa lagi..babai.timekasih!^^

14 comments:

fierapirot said...

wah sedapnye cik erra makan..rase colek sikit tapi tak sampai so colek kt srin lapyy jela...huhuhu..semoge bahagia...=)

yayahidayah said...

pergh!!! tingginya kek!!!
geram... rasa nak colek krim tu sikit, n buat tak tau.. hehe...
nmpk happy nye semua...
hopefully, erra pun happy jugak...
take care ye orang jauh...
happy belated birthday to erra punya sis-in-law n abang syg nya tu... hehe... <3

Erra Kyra said...

FIERA.....waa laju nye jari dia..huhu..happy berblogging ye fiera sayaang..^^hee

Erra Kyra said...

YAYAHIDAYAH....hehe main colek2 pastu lari yerk?xpe nnti saye kejaw!ikat kat pokok pisang...huhuu...gurau mnje ngn dia.nakmo nangis..=P

tq for the wishes..<3

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

i love the cake !..belanja laaa..hehe :)

cheq sue dieyha said...

waaa......ble tukar background ni?x pasan pn!

Erra Kyra said...

LIYA LIYOOO.......de rezki belanja liya..doa la kite berjuta2 RM..bukan jutaan Rupiah..jerr..hehe^^

Erra Kyra said...

CHEQ SUE DIEHA........heee yeke.ingat kan oraNg tak kesah ..kite nak tukar backround baru ke ..tukar baju baru ke..tukar langsir baru ke..hehe^^.time kasih ar prihatin.ye dah tukar @minggu yang lepas kot.=P

fatien ! said...

sedapnya makanan. lapar lak rase. hehe

Erra Kyra said...

FATIEN.....lapar ,goreng la cekodok.^^hee

Syafiq Rosli said...

wah..menarik je..hehe..romantik tuh

Erra Kyra said...

Shafiq...yeke.tang mana ntah ....huhu

Han Alfi said...

wah..kamu sudah nikah? sweet, semoga berbahagia hingga ke ajhir hayat. Amin ;)

Erra Kyra said...

HAN ALFI..ya,terima kasih doakan..^^

TWEET TWEET