May 16, 2011

DIARY APRIL YANG MUDAH DIBACA!

::22 APRIL2011::   Kehadapan Nek Ijah..selamat ulang tahun ya..moge diberikan kesihatan n umur yang panjang..serta sentiasa dikurniakan rahmat dan barokah dari Tuhan... 


::25 APRIL 11:: Dengan sewenang-wenang nye melangkah sendirian..kesana sini tanpa sekulumit rasa cemas...sebab risiko kena simbah air bakso atau pon air sirap memang sikit..pe kejadah main simbah2 tetibe kan?huhu..sangat tak logik..tapi ...kata nya sekarang isu simbah asid semakin parah kan?walopun takde kena mengena pon akan kena.camne tu..wuih cemas jugak kite kat negara orang ni dengar..ingat kan negara Malaysia dah paling aman...hurm..begitulah fitrah dah makin rosak..tanda2 akhir zaman dah jelas.. jadi sesama lah kite satu malaysia muhasabah erk....T__T

::27 APRIL 11:: saya sedang menanti kan bagasi yang tak kunjung tibe...laptop dah xleh bernapas dah..gara2 charger sume xde...sume ada dalam bagasi di Malaysia....so time nih cik hawa online pinjam encik Adam punye dulu...walaupun hakikatnya..takde mood nak online..kalo bukan sendiri punye..tu yang..x update2 blog tu..takpe lah..itu sume kan fardhu kifayah jer*huhu..reka2 je hukum sendiri...=P

Cik kak,yg penting sekali tu haa..telekung tuh.basuh.jangan tahu guna je..nak jupe ngan Allah kena wangi2..*slot tetibe..huhu..^^

::27 APRIL 11:: kedatangan yang ditunggu2...Pak Lut..hehe..buat2 muke single lak kan?huhu..terima kasih sebab sudi menerbangkan diri bersama barang2 saya...kire ..."Hero" hati saya jugak la ni..^^


 

Terima Kasih Tuhan...tak tahu nak cakap apa dah....rindu sangat!..pada yang tak tahu pape..korang akan tahu setelah baca entry ni

perjalanan yang indah apabila...main confident  bawak abang sendiri jejalan...pastu tetibe sesat..huhu^^
insyaA...sofar alhamdulillah...xpernah lah sesat yang parah..

ini di malaysia pon ada kan?roti boy..tapi ni versi keju.

mee ni  antara mee kegemaran saya di sini..mee nya tu rangup..digoreng dulu..pastu dtuang kuah sos ala2 lakna ..lupe dah nama..panjang sangat.
::BAKSO:: ini lah makanan yang populer kat Indonesia ni..macam fish ball tu..haa gitu le rupa nya..xlah hebat mana...tapi kalo hebat tu..*saya ada ternampak bebola bakso nye sebesar penumbuk Batista WWF atau nama sebenarnya *Dave batista ......huhu memang sedap dan puas le masuk mulut..eh bukan sedap penumbuk tu lak..orang cite tu..bakso tu..
*awat le lambat loading..^^

::30 APRIL 11:: Alhamdulillah ada je rezki setiap hari yang berlainan lauk pauk...takkan merasa laa kalu hidup ni tahu nak mendengki je kan? ....huhu
wat2 tersedak pulak..*kenyataan tu xtuju pada sesape yerk^^hee

time nih..hati saya dah start sebak..tapi bajet ar muke macho lagi.. hati memang berat nak berpisah.. esoknya dah kena hantar Abang Lut ke Airport jakarta,pulang ke tanah air Malaysia...hurmm...takpelah..de rezki datang la lagi...yang penting tu..adalah doa ..bukan setakat dok je berkepit tapi tak penah nak mendoakan kesejahteraan n kebahagiaan abang nya kan?..huhu^^

*****sedih*****

.
::1 MEI 2011,JAKARTA:: Setelah 4bulan pulang ke Malaysia..kini kembali berjalan semula,wanita ini  sebagai seorang businesswoman dan  suri rumah mithali  di negara orang....mithali erk? *huhu..moge2 le..=')


sekian ...yang baik tu semua dari Allah..yang buruk adalah dari kelemahan saye..apa,nak komen?..xyah lah...ermm tapi kalo nak komen jugak.sila lah^^...saya suke=P

11 comments:

Izamir Ridzwan said...

pergh nampak roti boy disitu.. lama x mkn.. rindu la plak

fierapirot said...

lame tunggu jiran sebelah fiera ni update blog...=)..

MOCHA FLAVOUR~~ said...

akak cantik sangat!! xperlu pakai contct lens..:)))

Erra Kyra said...

IR.......suke ke ..de rezkipnjg umo, erra belanja IR yer..^^

Erra Kyra said...

PIROT......huhu hai fiera..tulah kan..nak wat camne..keja bertimbun pas bercuti..^^

Erra Kyra said...

MOCHA......yang mencantikkan mata wanita tu bukan contact lens..tapi pandangan yang..merendah diri n pemalu..^^kan?

Dayana AZ said...

dayana tertarik dgn vaio pink tu dengan makanan2 tu haha.

Erra Kyra said...

DaYANA......saya lak tertarik ngan tudung dayana pakai tuh..haha^^

hamzah ian said...

fuhyoo.. nak g gak..

Erra Kyra said...

HAMZAH....pegi laa..selagi direzkikan hidup dimuka bumi ni..^^huhu

xumeiqing said...

20160621meiqing
birkenstock
oakley sunglasses
cheap ray-ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
armani exchange
cheap nhl jerseys
yeezy boost 350 balck
true religion outlet
longchamp handbag
hugo boss outlet
adidas gazelle
coach outlet store online
nike air force white
polo outlet
adidas nmd
fitflop uk
louis vuitton pas cher
omega seamaster
coach outlet online coach factory outlet
adidas pure boost
kobe 9
fitflops
nike free flyknit
ray ban sunglass,ray ban sunglasses,ray ban outlet,cheap ray bans,cheap ray ban sunglasses,cheap ray bans,ray bans
nike air max
pandora charms
ray bans
fake oakleys outlet
canada goose
coach factory outlet
rolex watches
levis jeans
ghd flat iron
reebok uk
coach outlet

TWEET TWEET