May 25, 2011

VIDEO PAGI DAN SAYA!!

Assalamualaikum..
kamu ke yang jenguk sini..?terharuu nyer..
sape nama?lupa laakk..hee..^^


..k kat sini xde apa pun yang saya nak kongsi kan
sekadar untuk hiburan pagi..
saya sedang melawan mate dari tido lepas subuh nih..=P
dengan ada nya lapink,blog,webcame,skype,facebook,twitter,kamera
memang sangat membantu..^^
sekarang saya mula segar!
5jam dari sekarang..saya kena melangkah pulak keluar rumah tuk memegang stering keta CIKGU PAK WIWI


ni kisah semalam,memang menyebalkan..disebabkan macet(sesak) keta..so kena manyak berperang dengan  3 minatang  bawah kaki...wuu memang bikin capek(penat)!..ada keta manual tak kat umah ? haa.. try tengok kat bawah seat driver..nampak lah minatang nyer..huhu^^


muke fokus takut ternabrak penjaja ditengah jalan..ingat nya tengah jalan kucing je lalu lintas..ghupenyer segala jenis penjual n penyanyi pon ado.=D
jangan tipu kate bau stoking!baru basuh tuu.....^^


                                  waktu Jakarta sekarang pukul ::6:47AM::


untuk dengar kan lagu penuh..click huruf pink bawah ni..^^

Ya.. Allah dengan berkat Nabi-Mu dan berkat guruku
Luruskanlah hatiku, agar agamaku lurus
Betulkanlah hatiku, agar ku ikhlas selalu
Tetapkanlah hatiku, agar ku tak tergugat
Dengan ujian yang menimpa

Ya.. Allah, Tuhan yang mencipta hati
Bersihkanlah hatiku, agar mazmumahku
Tidak merosakkan agamaku
Dan juga tidak merosakkan kehidupan orang lain

Wahai Tuhan yang membolak - balikkan hati kuatkanlah hatiku
Agar keyakinanku tak berobah
Supaya aku sentiasa tabah

Tuhan, Engkau resapkanlah hatiku
Sentiasa bersama-Mu
Supaya aku rasa, ada kawan melindungku
Agar aku tak rasa sepi di dalam hidupku

Aku merasa malu melanggar perintah
Dan aku sentiasa siap siaga menunaikan suruhan-Mu

Ya... Allah, Tuhan yang menjaga hati
Baikilah hatiku, agar seluruh hidupku menjadi baik
Supaya tidak khianat, dan tidak hasat dan tidak berdendam sesama manusia

Tuhan, limpahkan kedalam hatiku
Ilmu dan hikmah
Hingga aku dapat menyuluh hati dan menyuluh kehidupanku
Supaya lahir batinku bersyariat
Agar lahir batinku menjadi taat
Tuhan aku harap Engkau kabulkanlah doaku ini






f
sarapan pagi saye...nama nya GADO-GADO..isinya ada kentang,tempe,sayur kangkung,sayur toge,nasi impit..kuah kacang..
                                                                jemput makan..
                                                                 
                                                     ooohh diet erk? hmm..diet konon. pagi2 da tipu orang!
..ok la mzb.<3

8 comments:

Izamir Ridzwan said...

bljr kete kat jakarka ke??

Erra Kyra said...

ye..amek lesen kat sini..

mudah nak buat urusan pape..xyah suh sesape bawak..=)

MOCHA FLAVOUR~~ said...

akak chantekkk!!

fierapirot said...

erra pas dpt lesen boleh bawak fiera jenjalan kan..kan???kekeke..

Erra Kyra said...

MOCHA...kamuu pon..=)

Erra Kyra said...

FIERA.......yerr..leh jejalan makan MCD lagi kan..huhu^^

MuaZijaH said...

wah,bestnye aunty ni..koje jejalan jew dy..nak..nak,ijah na naik kete ngn erra!!!

Erra Kyra said...

bukan jejalan la ni ja..ini sedang belajar drive ditgh2 kota sibuk...jom2 mai sini..sy bw jln.=D

TWEET TWEET