Sep 12, 2011

KAD RAYA BERGERAK AYU







pada yg gegurl n muslimah berketurunan Hawa...yg mempunyai kemudahan handphone ganggang Blackberry...boleh add sy.*23110209
pada yg xdilayan...jangan merajuk2..xde masa n kuasa saya nak main cak2 ..oke^^

DISEBALIK TABIR PEMBIKINAN :

27 Ramadhan~ start edit Kad Raya sambil berbuka puasa *sampai terpaksa menelan seketul nasi demi menyelamatkan tekak dari terus dicucuk tulang ikan
38 Ramadhan~ meneruskan edit kad raya pada masa yg sama bergaduh dengan nyamuk n lipas di butik..(musim nyamuk kot)(musim lipas?tak!tapi dia tersesat cari arah pulang sarang)*sebaik ada oppa jadi hero tolong kasi angkat dia pegi..=,='

29 Ramadhan~ dah siap edit ..tapi xsempat tekan butang posting..nak kejar solat jemaah terawih dirumah keluarga besar.

1 Syawal~ tak post2 lagi..sebab tetibe je bertukar fikiran...lagu latar belakang *freedom maher zein macam xsesuai ..(akhirnya otak kanan kata...xpe..asalkan sedap didengar n sampai mesej y nak disampaikan)..larut malam..lalu lena dibuai mimpi.X POST juga.kerna daku x confident nak kasi korang lagi..huhu

2 Syawal~ indonesia baru  start raya besar besaran...ntah lah.banyak sangat kefahaman..sampai 2 hari semayang raya.takbir raya..alasan yg tepat ialah..saya sibuk keliru raya senarnya hari apa?selasa atau RABU??(sedangkan dah tetap di kalendar di indonesia n malaysia lebaran rabu).n sekali lagi membiarkan kad raya itu ditelan hari2 yg berlalu untuk post.=D

5 Syawal~ selepas sakan beraya dari rumah papan ke rumah banglo ke rumah kebajikan*ini tipu.=P
xsempat mengadap PC n mentelaah semula kad raya ini...

6 Syawal~ dikala malam yg betul2 buta dan tuli..sibuk packing barang untuk berangkat ke Malaysia.mengadap HP bb sendiri pon xsempat inikan pula FB n kerabatnya 
(n kad ituh O_o')huu

berapa2 syawal yg berlalu.....sehingga lah syawal yg ke belasan hari ini..baru lah dpat bernyawa nak on LAPink,online...so teruslah..edit bape saat.terus posting ke blog sepi ni..=,)

segala kekurangan keSELEBETan adalah dari lemahnya saya..n segala kelebihan n yg baik adalah mutlak dari Sang Maha pemilik segala pujian..=)


Sebahagian dr keluarga y bergambar..dihari raya Aidil fitri 2011 =)

TWEET TWEET