Sep 12, 2011

KAD RAYA BERGERAK AYU






video

pada yg gegurl n muslimah berketurunan Hawa...yg mempunyai kemudahan handphone ganggang Blackberry...boleh add sy.*23110209
pada yg xdilayan...jangan merajuk2..xde masa n kuasa saya nak main cak2 ..oke^^

DISEBALIK TABIR PEMBIKINAN :

27 Ramadhan~ start edit Kad Raya sambil berbuka puasa *sampai terpaksa menelan seketul nasi demi menyelamatkan tekak dari terus dicucuk tulang ikan
38 Ramadhan~ meneruskan edit kad raya pada masa yg sama bergaduh dengan nyamuk n lipas di butik..(musim nyamuk kot)(musim lipas?tak!tapi dia tersesat cari arah pulang sarang)*sebaik ada oppa jadi hero tolong kasi angkat dia pegi..=,='

29 Ramadhan~ dah siap edit ..tapi xsempat tekan butang posting..nak kejar solat jemaah terawih dirumah keluarga besar.

1 Syawal~ tak post2 lagi..sebab tetibe je bertukar fikiran...lagu latar belakang *freedom maher zein macam xsesuai ..(akhirnya otak kanan kata...xpe..asalkan sedap didengar n sampai mesej y nak disampaikan)..larut malam..lalu lena dibuai mimpi.X POST juga.kerna daku x confident nak kasi korang lagi..huhu

2 Syawal~ indonesia baru  start raya besar besaran...ntah lah.banyak sangat kefahaman..sampai 2 hari semayang raya.takbir raya..alasan yg tepat ialah..saya sibuk keliru raya senarnya hari apa?selasa atau RABU??(sedangkan dah tetap di kalendar di indonesia n malaysia lebaran rabu).n sekali lagi membiarkan kad raya itu ditelan hari2 yg berlalu untuk post.=D

5 Syawal~ selepas sakan beraya dari rumah papan ke rumah banglo ke rumah kebajikan*ini tipu.=P
xsempat mengadap PC n mentelaah semula kad raya ini...

6 Syawal~ dikala malam yg betul2 buta dan tuli..sibuk packing barang untuk berangkat ke Malaysia.mengadap HP bb sendiri pon xsempat inikan pula FB n kerabatnya 
(n kad ituh O_o')huu

berapa2 syawal yg berlalu.....sehingga lah syawal yg ke belasan hari ini..baru lah dpat bernyawa nak on LAPink,online...so teruslah..edit bape saat.terus posting ke blog sepi ni..=,)

segala kekurangan keSELEBETan adalah dari lemahnya saya..n segala kelebihan n yg baik adalah mutlak dari Sang Maha pemilik segala pujian..=)


Sebahagian dr keluarga y bergambar..dihari raya Aidil fitri 2011 =)

10 comments:

Pendekar Berkuda said...

nak kat raya jugak lah...mana???

Pendekar Berkuda said...

mahu tanya...delapan puluh delapan ribu enam ratus delapan puluh delapan itu apa ya??

Erra Kyra said...

terang2 terangan kat ats video tu..=)

jawapan: 88688
delapan itu LAPAn maksudnya.huhu samaje cam bhasa mlyu.

shida davis said...

bestnye kad raye die!! hohohoho

~Nana 귀여운~ said...

canti kad raya bergerak die..leh jual kat pasaran nih..hakhak

Erra Kyra said...

makcik ku shahida...hehe..sempoi jerr..xpandai pon.

Erra Kyra said...

Nana...kalo jual dipasaran..risau expired date jer..huhu..pastu tokey kedai buang..da basi.^^

MuaZijaH said...

wah,cantik la kad raya E,ayu jew!
Erra ade bace tak kad raya ijah?
http://muazijah.blogspot.com/2011/08/lagu-raye-untuk-korang-semua.html

Erra Kyra said...

hehe eja..oh eja..

Meiqing Xu said...

fake rolex
mulberry uk
coach outlet
yeezy boost 350
coach handbags
nike air max
michael kors handbags
mont blanc
true religion outlet
rolex replica watches
20170406caiyan

TWEET TWEET