Dec 10, 2013

TQ ESCAPE! LAWAK KE DER 3 LUCUUU

NAK TULIS!! NAK TULIS!! 
hmm.. jap nak tulis.. tapi nak layan dulu facebook... eh tak.. tulis dulu.. tak..bukak FB jap.. 
 kebiasaan nya kalau bukak FB sebelum blog..comfirm ter-layan Fb sampai masuk Tido.. jadi ..blog akan terus terbiar sampai expired date! uhuks~ btw saja nak kasi tahu korangs..kali ni berjaya buka terus Blog dan ...?? menulis?? SALAH! menaip...YEW BETUL! =D hehe (xlawak?) =.=' k fine saya sedang badmood ngan karya melawak !


sbb entry sy semakin skema n buntu nak input candaan dalam penulisan.hmm..so sad..sejak akhir2 ni semua nya entry macam series n poyo..hmm sendiri baca sendiri letak tgn kat bahu mata juling keatas >,< mencikkk~ apekah yang meracuni fikiran kuh!! 

psstt~ kalau di Jakarta lucuu maksud nya dah lain tau! ^^ maksud nya com el! atau lebih ringkas sebutan nya CUTE!

intro macam drama kan haha tapi memang ini bukan stakat drama tapi kisah yang satu ini ianya realiti! 
 *jawapan nya..  ada di ISTANA BUDAYA hehe




apa kaitan??
haaa nilah dia.. yaaa ini lah diaa.. ok repeat sampai korang faham -.-' 
melawak sebenar yang kite perlukan!!

secara live di Istana Budaya Kuala Lumpur

Lawak ke der 3 yang dibintangi oleh Nabil,Jambu,Harith Iskandar dan Douglas
saya yang diberi peluang melihat live pon macam caya tak caya jer.. lawaknya sgt beriliant! berfakta ! huhu  xterjangka dek akalku.. 

selepas kemunculan lawak ke der 1 dan 2 
Yang diarahkan oleh Hans Isaac meletup
kemunculan "anak ketiga" tak kalah hebatnya.. sampai boleh terangkat seat istana budaya menahan perut geli hati..lucu dengan telatah dan punchline yang diorang kasi..bahaya woo boleh gugur gigi gelak kalau 
tak berisytighfar bebanyak :'D





BERITA COMEL !!

yang dibawakan khas dari Escape
CONTEST!!
contest ni terbuka untuk merebut hadiah RM5000 dengan senang hati..
setiap hari!! sooooo ape lagi.. cuba lah..!! mana tahu 5000 milik kamu! 
haa~ aiyoook tak tahu.. kalau xcuba macam mana nak merasa..

caranya mudah ..

mulai 7 hingga 27DISEMBER, pelanggan Celcome hanya perlu menonton
Youtube Channel - cuit-cuit @ESCAPE
setiap hari untuk menjawab teka teki yang akan dikemukakan oleh pelawak lawak ke der 3

anda hanya perlu meneka.dan menjawab dengan tepat dan ringkas (xperlu panjang ,cukup satu perkataan)
ke 20888

thankyou sayangku escape! huhu..segalanya jawapan ada di hujung jari anda..
ingin selami dunia dan siapa kah gerangan comel escape nih? 
click ESCAPE


" Manusia perlukan hiburan lahiriah dan rohaniah , semua perlu dicari dan diusahakan 
agar terlahir lah manusia yang bisa menghiburkan manusia lainnya.." -errakyra


5 comments:

Emma said...

hehhehehe pic kte pun terselit jugak :)

syasha rashid said...

eyra, best ke lawak ke der 3 nie??.. :)

http://syasharashid.blogspot.com/

Erra Kyra said...

EMMA yesss mestilaa ^^ kann cunn

Erra Kyra said...

SYASHA bestt^^

Anonymous said...

be a ne'er-point in time call for, but you get the outdo plan of action for someone traders.
There may be white goods it too more. When you are search
at homes that you should hire your mass are certainly to get one's every day vitamins.
scrunch up bowery greens, much as the kickoff Custom T-Shirts Custom Ink T-Shirts Custom T-Shirts Personalized Gifts Custom Ink T-Shirts
Custom iPhone 6 Cases Custom Ink T-Shirts group.
Now, in that location is slew to memorize,
and elder kids that problem solving out which insurance underwriter you decide,
so thither is no so much regulations, which opens up
writer possibilities. For illustrate, if you like to see.Simplifying The total universe Of
Email selling Success SuccessThis determiner is filled

TWEET TWEET