Jul 21, 2014

ME . SELUDUP . UJIBAKAT . 2014

Assalamualaikom!! 
kom ape?? kombat.bat ape?batman.man ape?mantol.tol ape?tolak.lak ape.laksa.sa ape..satu tu ape tunang..nang ape nangka .. ka ape kayu.. u ape.. ??? U ape??

U.. MESTI TUNGGU INI PUNYA CERITA LAR!manyak gempak!

Astro Prima dan Maya akan menayangkan Drama Siri TV , SELUDUP.., Antara pelakonya ialah Pekin Ibrahim, Tiz Zaqyah Zak, Namron, Raja Ilya dan Syafie Naswip



Drama aksi yang bakal memulakan penggambaran pada pertengahan Julai ini mendalami isu perdagangan haram barangan seludup di negara ini. Siri ini adalah hasil idea seorang ikon serba boleh industri televisyen, Jehan Miskin, yang merupakan Penerbit Eksekutif Mastermind Group Sdn Bhd. 
terilhamnya dari kehidupan realiti kita..mari kita saksikan dan mengambil pengajaran..

mengenai perdagangan haram barangan seludup, tiruan dan cetak rompak yang telah menjadi isu sosio-ekonomi di negara ini dan menjejaskan pendapatan, keselamatan dan kualiti hidup masyarakat. 


Skripnya berkisar tentang protagonis iaitu Amran – 

"seorang lelaki muda daripada sebuah perkampungan nelayan kecil dan usahanya menentang sindiket penyeludupan yang menggunakan nelayan di kampung tersebut untuk menyeludup barangan melalui perairannya.."



                                      SELUDUP ni adalah arahan Jehan Miskin


******************************



YANG LEBIH MENARIKNYA TENTANG SELUDUP NIH

memberi peluang pada anda yang bace nih.. atau mungkin abang , kakak, korang untuk ikut sama berlakon didalam dramanya..atuk , nenek? huhu pom xde masalah..asalkan memang minat dan ada bakat..tapi.. Ha! bagaimana??


Yang lulus! malah memenangi RM 15,000 ! 
banyak sangat tu..kalau setakat bermodalkan casting online free..just hafal skrip pendek yang disediakan..record.send.share.and like! takyahla terkebil2 lagi.. boleh cubaaa

Cara-cara untuk join ujibakat drama seludup


ya.. tidak perlu fikir panjang2 naik teksi ke.. kereta ke.. unta ke..untuk kesana.. kerna semua nya boleh diundi. dihantar penyertaan ujibakat dengan online!

ermmm..alaa..malu..memandangkan ini sebuah cabaran dari saya sebagai seorang blogger..
saya sahut cabaran..cabaran ape..

malu nak cerita! (haha..)
 yaAllah kuatkan lah aku tuk sampaikan amanah ini.. :P

OK.Dengan ini saya menyatakan.. saya pun join ujibakat jugakk!(mane bantal??nak nyorukk)
 huhu.. yelaa mungkin dengan cara ni dapat menarik minat korang.kawan2 kusayang untuk sertai..so jangan malu2..kite geng ok..





ehem! see..

*psstt..taik lalat handmade saya memang comel disitu:'D 
dalam tu saya lakonkan watak student kolej.memang tingtong habis.lek tersedak biji durian kalo tengok.lawak^^'
k,untuk melihat ujibakat saya dan kawan2 #kbba saya.. boleh layari SINI(click)
kalau jumpa saya punya like and share la jugak tau uhuks ^^"



Untuk keterangan lanjut, bolehlah melayari :

Facebook :

Instagram :



k daaa.. maaf zahir batin.. 

13 comments:

careno said...

kekekeke... erra comel jer dlm video tu...

Erra Kyra said...
This comment has been removed by the author.
Erra Kyra said...

MARCIS CARENO.. TQ abg lan singgah sini..anw baik punye perli tu :D

PakcikLie PCL said...

Good luck Erra Kyra.. rm15k tu !

yaya_flanella said...

vote! hehe

Franco Morales said...

jajaja muy bueno..!! Felicitaciones!!!
desde Argentina..

Erra Kyra said...

PCL.. TQ singgal.InsyaAllah akan balas kunjungan;)

Erra Kyra said...

YAYA..vote for yaya too!:D

Erra Kyra said...

FRANCO.. erk:P

Erra Kyra said...

FRANCO.. erk:P

xumeiqing said...

20160621meiqing
coach outlet
louis vuitton handbags
nike free flyknit 4.0
coach outlet store online
nike air max uk
converse trainers
sac longchamp pliage
new balance outlet
asics outlet
nike free run black
levis jeans
reebok
adidas trainers
coach outlet store
true religion
yeezy boost 350
air jordan uk
omega watches
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet
adidas superstars
oakley sunglasses,oakley sunglass,cheap oakley sunglasses,oakley sunglasses cheap,oakley sunglasses outlet,oakley store,oakley outlet,oakley outlet store,oakley sunglasses sale,oakley sunglasses discount
michael kors handbags outlet
air jordans
nike air max shoes
jimmy choo outlet
gucci handbags
armani watches
burberry outlet online
birkenstock sandals
nike free run
ray ban sunglasses
pandora charms
omega seamaster
michael kors handbags
toms outlet
coach factory outlet

caiyan said...

20170309shizhong
michael kors outlet
coach factory outlet online
oakley sunglasses outlet
pandora
chi flat iron
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach outlet
adidas nmd
yeezy 350 boost

Meiqing Xu said...

rayban
nike factory store
fred perry
adidas shoes
nike air max
michael kors canada
coach outlet store
nike shoes for men
michael kors bags
nmd adidas
2017006caiyan

TWEET TWEET