Aug 20, 2014

TERUJA.PEMENANG.SELUDUP

Bismillah~
MASIH INGATKAH dengan Posting saya yang lalu..

*berasap... flashback*


















"eh..eh.. apeni.. usha2 kain oghang..taula buruk.pleasee jaga tepi kain sendiri"

Ops! salah flashback :D



*************************

Jeng~ Jeng~ Kejenjeng~ 



MASIH INGAT? click: UJIBAKAT SELUDUP ! haa  keputusan sudah pong selamat keluar ! uwekk.. uwekk.. terlahir lah sudah pelakon baru dibawah arahan jehan Miskin..

semua keputusan muktamad sudah dibuat
50 hasil dari like terbanyak dan 50 dari para juri.. ^^



Peserta yang menang, Mohd Andika  yang merupakan pekerja restoran berkata:

“Saya amat berterima kasih kepada para juri yang telah memilih saya dan saya percaya saingan adalah sangat sengit. Peluang ini akan saya gunakan sepenuhnya untuk mencapai impian saya menjadikan bidang lakonan sebagai kerjaya”. Perasaan gembiranya turut dikongsi Nur Afieqah, seorang pelajar yang menyifatkan peraduan ini sebagai usaha yang sangat unik untuk mendedahkan bakat baru dengan realiti sebenar kerjaya lakonan.”
Selain peluang keemasan untuk berlakon di dalam drama ‘Seludup’, pemenang-pemenang juga akan menerima hadiah bernilai sehingga RM15,000.

masih Tak percaya?  boleh terus anda layari saja ‘Seludup’ 

  INFO:
  • Pencarian bakat baru drama ‘Seludup’ telahpun berakhir dengan pengumuman dua pemenang peraduan #masukdramaseludup yang dibuat hari ini.  Mohd Andika bin Abdul Halim (25 tahun) dan Nur Afieqah binti Zulkarnain (20 tahun) yang masing-masing berasal dari Johor dan Kuala Lumpur telahpun berjaya mengungguli pertandingan tersebut dan akan berpeluang berganding dengan nama-nama besar industri hiburan negara seperti Pekin Ibrahim, Tiz Zaqyah, Namron, Syafie Naswip dan Raja Ilya. Turut membintangi drama bersiri 13 episod ini adalah Jehan Miskin, yang juga bertindak sebagai penerbit eksekutif dan pengarah.
  • Dilancarkan oleh Astro Malaysia dan Mastermind Group Sdn. Bhd., drama sarat aksi dan cinta ini berkisar tentang kegiatan perdagangan barangan haram seperti rokok seludup, dadah dan pemerdagangan manusia yang menjejaskan pendapatan, keselamatan dan kualiti hidup masyarakat Malaysia. Produksi ini telah memilih daerah Pantai Pengkalan Balak di Masjid Tanah, Melaka sebagai lokasi dan kini di dalam fasa kedua penggambaran.
  • Mengenai Mastermind Group Sdn Bhd.
  • Mastermind Group Sdn Bhd adalah pusat sehenti untuk penerbitan kandungan berkualiti tinggi bagi penonton tempatan dan antarabangsa. Portfolio perkhidmatannya merangkumi pngkonsepan kreatif ke penghasilan kandungan, produksi dan pasca-produksi untuk pelbagai klien bebas. Sejak 2009, Mastermind Group telah mencipta kandungan layar untuk barisan klien yang mengagumkan termasuklah Heinz, McDonalds, Kidzania, Canon, Tabung Haji, Berjaya Corporation, Korea Tourism Organization, 8TV, Asian Food Channel, Astro Malaysia, CNBC, AXN. Syarikat ini diketuai oleh seorang ikon serba boleh industri televisyen, Jehan Miskin. Untuk maklumat lanjut mengenai Mastermind Group, layari www.mastermindgroup.com.my
 




                    
 Peserta yang kalah, merampas mic..sibuk nak berkata2 jugee:
"Best sangat! merasa berpengalaman baru. Dan direzkikan punya ramai kenalan dari para peserta dan blogger yang terlibat..yang lagi best tetibe terjumpe jehan miskin tau.tetibe dia kata Tahniahh anda pong menang.pelik!pastu dia kate..awak esok leh start berlakon jadi bibik lima puloh sen!haha uhuks! tersedak biji durian.terujew~ Tapi.. Sedey! ternyata itu cuma mainan mimpi yang tak nyata"
haha:P
buat peserta yang tidak berjaya.tak perlu lah putus asa dan sedih.
boleh cuba lagi okay!
adatlah ada yang menang ada yang kalah..

ada yang men jeling.. ada yang men juling :P
haa gituw~

hehe

ok.. jumpe lagi. daa~ kesian tima kasey
yang baik dari Allah.. yang buruk dari kelemahan saya..:)





        

10 comments:

Mrs. Abi said...

mak nenek!!!!! awin niiii.... i mish u lahhh!! huhuhuhuhu....

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada para pemenang...

fizafantagirO said...

tahniah kepada mereka! :)

Nazlee Ismail PCL said...

tak menang takpe erra, sekuarng-kurangnya korang dah berpeluang maju setapak dlm dunia filem..; uji bakat beri laluan dan peluang ..insyaAllah rezeki menyebelahi erra nanti.

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer :)

raja balkish said...

don't be sad x menang. maybe rezeki awak kat tempat lain chill dear !

Anonymous said...

It's amazing to visit this website and reading the views of all friends concerning this article, while I am also eager of getting knowledge.



Allso visit my webpage; boost mobile 55 unlimited plan ()

Nazlee Ismail PCL said...

Singgah lg, erra bz ea.. nk terjah entri terkini pls..

Rubiatul Adawiyah said...

wah.. ok la tu. dah usaha kan :)

Jian Zhuo said...

celine handbags
patriots jerseys
christian louboutin shoes
pandora charms sale clearance
michael kors
marc jacobs outlet
adidas uk
coach factory outlet
ray ban sunglasses cheap
ed hardy store
170623yueqin

TWEET TWEET