Sep 1, 2014

CABARAN BLOGGER HARI PERTAMA

 Saya..dengan ini Erra Kyra menyahut cabaran blogger 30 entry selama 30 hari ! thankz Abang Ben & kaksue.
 [click]Segmen ini khas dibawa oleh blog Kak Suizza 

 
1: Gambar terbaru
2: Lima fakta tentang diri sendiri



  jangan muntah ye ini lima Fakta tentang saya..InsyaAllahh hee^^














fakta 1 .. Trust Allah. 
yakin Dia je yang boleh bantu !
sejauh apa kaki melangkah..
sejauh mana perasaan resah..
bila letak segala kepercayaan pada Dia..
serta merta hati melega ..


Fakta 2 .. Love art.
pencinta seni !
seni itu menghiburkan..
ntah..
gembira apa apa sahaja yang berkaitan dengan nya..
terlalu banyak.. 
tinggal berhati-hati pilih dan menghayatinya.. 


Fakta 3 .. Positive thinking
suka bermain hujan !
sehebat apa tangisan..
biar lah sesulit apa pun jalan..
belajar bersangka baik & bersabar dengan ujian..
walaupun payah tapi itu saja kita punya pilihan
untuk menuju kebahagiaan.. 
dan kegembiraan..


Fakta 4.. Listen Pink. 
suka benda apa je tentang (fushia,fanta)pink !
pink bukan sebarang pink..aku suka pink tua je..
disebalik warna..
aku dapat rasakan ada auranya..
energy postive tak kira masa.. 
seakan dia terus menerus bisik berkata-kata..
just smile and be happy ya! :))



Fakta 5.. Travel on.
suka (move on)berjalan !
hidup ini bukan hanya untuk menua.
bukan untuk santai semata..
semua ada matlamatnya..
cuba bersedia selalu untuk berjalan dalam hidup 
dengan sebaik-baik bekalan dan makna..
harap kita sama-sama tak mudah alpa dan leka.. 
kerana perjalanan kita masih jauh..
hingga sampai akhirat sana..





*******



haha dah macam pantun pulak kan entry kali ni..^^
berasap je kepala korang baca..huhu sorry la ye..
ni nama nya tengah terlebih ngengada nak tambah kerja.
k daa... yang baik dari Allah yg buruk dari diri sy sendiri..



Thankz for reading and leave your comment..May Allah bless us :)







26 comments:

Cik Sue said...

wahhhhhh.....kreatifnyaaaaa suka2 hehehheeh

[n a j e e b] said...

waaa...santeknyaaaa 5 perkara diaaa...

qaseh dalia said...

Waaaa omeinyeee haha

Mawardi Yunus said...

hahahahahaha, lama dah x singgah blog pink ni. apapon sgt kreatif

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Wahhhh kreatif gila akk.. terbaiklahhhh

Erra Kyra said...

Kak sue..<3

Erra Kyra said...

najeebb.. haha Tq^^

Erra Kyra said...

qaseh.. syukran ye awakk^^

Erra Kyra said...

mawardi yunus.. hehe memang lah jarang mai.dah kite pong jarang update haha T__T'

Erra Kyra said...

AINAA.. kamu pong:))

Farah Waheda Wahid said...

pink is what i loikeee tooo!!!!

fizafantagirO said...

satu lagi, erra seornag yang soft spoken .hihihi :)

Mohd Azfar said...

apa lu merepek ni...fakta no 1 je power

Dik bee said...

hai awkkkkk....

Yan Ty said...

apapun saya tetap rindu awakk , Cemas!!!!

unniesya said...

suka 5 perkara ttg e..hheehe... n suka sgt part yg last sekali...
'hidup ini bukan hanya untuk menua.
bukan untuk santai semata..
semua ada matlamatnya.'

Erra Kyra said...

FARAH.. huhu yes geng!

Erra Kyra said...

FIZA.. yekee.. tak tengok lagi kite mengaumm haha^^

Erra Kyra said...

UJANG.. memang tujuan nya guwe nak merepek. yes berjaya la kiranya ni!^^

Erra Kyra said...

Dik Bee.. haii^^

Erra Kyra said...

YANTY..miss you too much muchii <3 ^^

Erra Kyra said...

UNNIESYA... hey Yuni ke!^^ Tq for reading my entry cikai nih.. jom joinnn cabran 30entry!sempat ni

zulhilmitempoyak said...

knp sy rasa sy dah mula memahami awk ni...;p

ieta mat sa'ad said...

wow love pinky... goood3... Fakta tu semua sgt2 berseni. best baca entri ni. santaii g2... :D

Anonymous said...

all the best!! suke2

xumeiqing said...

20160621meiqing
coach outlet
michael kors outlet online
coach outlet
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
christian louboutin shoes
michael kors outlet clearance
ray ban outlet
versace sunglasses
oakley sunglasses
adidas supercolor
oakley sunglasses,oakley sunglass,cheap oakley sunglasses,oakley sunglasses cheap,oakley sunglasses outlet,oakley store,oakley outlet,oakley outlet store,oakley sunglasses sale,oakley sunglasses discount
air max 2016
adidas nmd white
basketball shoes
louboutin uk
coach outlet online
cheap jordans
ed hardy uk
babyliss pro
coach factory outlet
true religion
polo ralph lauren
chaussure louboutin
ray-ban sunglasses
louis vuitton outlet
birkenstock sandals
puma shoes
michael kors watches
louis vuitton outlet
cartier watches
michael kors outlet
nike trainers
coach outlet
the north face
coach outlet online

TWEET TWEET