Dec 2, 2014

JENAYAH TERSEMBUNYI !






Nampak gaya nya SELUDUP mula memanaskan kembali mata pembaca .. 

Kali ni bukan lah kuis atau 
cabaran2 apa.. cuma nak kasi tau yang SELUDUP dah nak start 4HB nih! jangan cakap tak best! kalau anda sendiri belum saksikan sendiri depan mata.. 


DRAMA SELUDUP yang akan ditayang sebanyak 13 buah episod .
 Awas!! Kemungkinan hati  anda juga akan diseludup juga.. 





Setiap Khamis bermula 4 Disember 2014 jam 9.30 malam di Astro Prima (Chanel 105)...
Ulangan pada setiap Sabtu jam 6.00 petang di Astro Maya HD (Chanel 135)...




Sesungguhnya saya sendiri pun belum tengok gaya dan persembahan
 apa kah yang akan di luahkan dalam drama arahan pertama Jehan Miskin nih..
harapnya membawa banyak mesej dan unsur2 kesedaran..
 pepandailah otak kita tapis mana yang patut.. kalau2 ada edegan negative,
 misal gaduh teteruk tu .. ya nama pun gern aksi huhu awasi anak2 anda.. sendiri mau ingatlah..jangan tiru pulak.. bak kata pepatah.. buang yang keruh ambil yang jernih.. ambil iktibar...






Thankz sudi support cerita tempatan..
segala komentar , aduan , bebelan , idea ataupun sebarang luahan hati tentang drama ni..
 boleh lah langsung rujuk ke page Fb , Insta , Web dibawah..
 Haippp!!! takde istilah kata belakang.. ^^ hehe daaa~ 



                                                          Facebook : Seludup
Instagram : @seludup




mzb:*

No comments:

TWEET TWEET