Oct 13, 2014

BIRTHDAY ERRA KYRA [BLACK&WHITE]

14 OKTOBER 2014..

malam yang indah lagi sepoi2..

guwe sedang menahan sakit..sakit yang seram sejuk gitu..kesimpulannya rasa xsihat.xenak badan..jangan ditanya kenapa..sebab saya juga belum jumpa doktor yaa..
jangan memandai buat andaian didalam buaiyan..ok xlawak.

aku nangis tadi..huhu gila sebak terharu.. dok hati geram2 hp tengah habis bateri tiba2..datang satu lembaga..lembaga putih.. ohh suami rupanya! aku dah start cuak.. alamak dia lapar ke.. alaa dia nape tetibe je. masuk2 dari jauh kaku semacam.. tegang lain macam..haip! emosi yang tegang .. aku dah risau..gila last minute lupa date birthday sendiri..padahal kemain ketuk hp sebab tunggu umey wish haha..kemain.. dan2 lupa bila tengok muka dia..

dia cam biasalah.. slow motion aje.. ok aku dah mula relax.. aku terus cakap sebelum dia kata apa2.. aku cakap..aku tak sihat..dia terus sengih2.. serius pelik! ingatkan sengih2 nak cakap kamar bilik tidur makin cantik..hee maklumlah baru habis ubah2 kedudukan katil,tv dan lain2nya..

"selamat ulang tahun sayang.."

aku dah malu-malu senyum unta..

aku terharu dia kata..kenapa sakit2 ni.. sebab apa lah..macam2 ditanya..duduk2,jampi2 tempat sakit..
peluk macam esok kita takkan jumpa lagi didunia.. sampai aku rasa macam..

dalam hati..
"kenapa caring sangat ni..janganlah layan kita sangat..nanti kita mengada kang" T__T

mula mata tak sedar bergenang..persis macam banjir jakarta tempoh hari..tunggu masa empangan pecah je.. gara-gara tetiba teringat dia diperistiwa tahun lalu..hm

Dia bingkas berdiri.keluarkan sesuatu dari poket kanan seluar lusuh jeans hitamnya.. [continue..]



                                    *****************************




                #THROWBACK #2013





















TQ my bff Shida.. for rendang dan ketupat bagai.. ko masak memang terbaik! licin~
sayang gile ko sampai bila2..




TQ IKA, PAPA & MAMA ROS..<3 keluarga angkat mengejut 2013 huhu..
mereka best dan baik sangat ..















 Kena GAME !





my sweety .. Abirah aka cikgu amira huhu



Sayang semua adik2 lelaki guwe.. gila tak rindu.. sayang korang.. 
Pemuhrim kesayangan AYIE , AFIQ



TQ semua kawan-kawan dunia akhiratku..last minute punya undangan sudi juga datang..


*****************




  

 




 SYUKRAN AYAH..UMEY.. 
atas semua hadiah doa dan panduan.. :') *cake dari kondo apartment dgn kawan2 , bawa ke rawang Anggun esoknya , hadiah Cake tak sentuh semata2 nak ayah umey yang rasmikan..baru kasi abang2 huhu^^



TQ Abang NAF !! :')



 TQ ABANG Fudhail!! T__T penat tengok adik dia asyik layan handphone lame yg suka meragam..sampai hilang2 no contact..Oh My Blackberry..


Syukran kak Fatin <3

  From BestFriend Jakarta.. :')




 terima kasih gile kat kawan Facebook setia ku... YUNI AISYAH T__T



                                       ***********************************





 




















TQ! SYUKRAN ! ARIGATO GOZAIMAS ! TOCEE2 !! SEMUA.....sekali.. sorry kite takpandai bahasa india:'( 

Hari Lahir 2013 yang bermakna dengan semua..sorry, rasa macam ada yang ketinggalan ..tapi ntah apedia..



 JAMUAN SEMPENA HARI RAYA HAJI 2013 DAN BIRTHDAY 22TH. MAKAN2.. semua makanan masak2 sendiri..dan orang kasi..sedap semua nya..lagu arab yang berputar 24jam pong sedapp TQ abglut,abgfud tlg download hee..  TQ umey for nasi arab..Tq kakak for mee goreng , shida rendang &ketupat, kek birthday , cupcake , coklat , TQ pada diri sendiri dan adik2 yang membantu..TQ pada yang datang.. sorry kalau ada gambar yang tak terselit.ni sume curik dr hp lame huhu




                                               2013.. walaupun tanpa Him..



TERIMA KASIH ALLAH..
 ALHAMDULILLAH...




 



end part 1.

TWEET TWEET