Mar 6, 2015

MAJLIS . TIUPAN





bukan tiup-tiup biasa..

bukan mahu cerita majlis tiup belon siapa paling besar..

bukan juga cerita tiup tayar yang pancit...

ini punya cerita majlis tiupan..

seluruh para malaikat InsyaAllah turun bakal mendoakan..

tiupan ruh kedalam diri si anak..
maka.. tercatat lah segala nya..


segala masa depan.. segala takdir tertulis dalam dirinya..

tinggal pilihan ditangan memilih takdir kebaikan mahupun keburukan..



kesempatan inilah..

 aku sangat mengharapkan doa daripada insan2 tersayang..
Umey..Ayah.. Guru.. keluarga dan sahabat..
agar anak yang dikandung menjadi anak yang membesar dengan sihatnya..
lahiriah dan rohaniah nya..
tinggi jasmani dan rohaninya..
kuat fizikal, mental dan imannya..
sudah tentulah..diberikan takdir yang baik dan menjadi keluarga contoh 
role model buat generasi akan datang..

Alhamdulillah..

tanggal 10 . Januari . 2015

bersamaan tarikh ulang tahun perkahwinan kami yang ke lima

majlis diraikan dengan sederhana dan sempurna berjalan seperti yang dikehendaki..

doa buat kandungan yang memasuki usia 4bulan..







Sekitar Majlis Doa Selamat 
Tasyakuran masuk 4bulanan
buah hati kami



Papa and Mama to be .. insyaAllah..
actually kitorang susah nak bergambar berdua.. asbab nya memang kitorang bila
bergambar sama comfirm! sure gambar rosak!!..susah nya nak okey..huwuu.. bila kite dah oke..kang dia pula serabai.. bila dia dah konon macho hensem , dah kite pulak macam nenek2.. touching kann.. nak wat camne ..
 huhu pasrah jelah?..


kad undangan guwe edit via HP jer.. huhu okla kan.. * TQ application pixlr^^

with cucu2 sedara 
hee jangan memain guwe bukan dah taraf makcik2..nenek2 sedara dah rupenye.. ni semua kite patut salah kan dear hubby..haha kerana dia , kite dapat gelaran mendatang tu.. ;P *padahal xkesah pong , bercandaa^^

gambar poyo sikitt... 
okey serius dua2 pandai bab ni.. btw syukur kehadrat ilahi.. dia mampu berkerjasama,supporting.. sedangkan dia paling jenuh , tak suka,sangatlah jual mahal bila ajak bergambar..^^ Kene puji2,pujuk2 baru la nak..itupon muke yang nak xnak..Terbalik sungguh ngan binik nye huhu

kami memang kamcing bab "narsis"
 itu memang keje part time kami anak beranak dua orang nih..huhu
belon2 tu mamaIL yang reka sendiri..sampai orang comfius ni majlis birthday anak sapo pulak ..ker sesat masuk rumah?:D "5" katanya sempena ulg tahun perkahwinan saya dan anaknya yg ke 5tahun?..huh xsangka yer..rasa cam baru je semalam kawen..hhoho



family


 Ustaz2 Tahfiz ni.. 
habiskan kat situ jugak 30JUZ.. memang respect lah..patut lah berseri je muke ustak2 nih..hiuhiu.. 
*sempat ko belek seri wajah orang yer errra haha.. oh i c.. rupanya diorang duk bawah sinar lampuu:P
kbai











sempat mengupdate live..kununnye..


keluarga dan kawan terdekat...


with sahabat dekat mamaIL..
 Ibu emma,Ibu Dewi , Ibu Diana
dan sahabt guwe.. Mr.Danny (nak jugakk:P)





Bff Jakarta guwe.. Vicky 



My BFF Vicky dan Sri Athien ..
diorang memang jenis meroyan kalau nampak kamera..abaikan..:'D


serius.. guwe sayang giler dua makhluk nih..

eh..aku pong tak terkecuali rupenya..hehe:P
 perangaiii.. coverle sikit..malu la kat anak hang tu..
oke ustajah.. huhu


flying kiss..
untuk semua sahabat kami yang xdapat datang..
kerana majlis dirancang juga last minute.. 4hari sebelum.. memang spontaneous.. tapi syukur..alhamdulillah..berjalan lancar.. dpermudahkan..moga berkat kedatangan tetamu serta doa mereka..

sayang sekali..Ayah ,Umey dan family dari Malaysia xde huhu..
tapi dapat sembang dlm phone pun dah rasa dekat dan hadir..

Bismillah..Doakan ya.. InsyaAllah..
 diri ini selamat melahirkan..
( insan bernama teeeetttttt****jeng3...)
si anak kedunia dengan mudah dan selamat nya...

amin..



Korang rasa??


gegurl ker boboy??





tinggalkan nama facebook dan tekaan korang.. sekiranya tepat nanti.. 
hadiah misteri akan saya kirim ke pintu rumah..
Khusus untuk 5 orang paling awal dan tepat sahaja!!
cepat tinggalkan komen dibawah tau..nak whatsapp , fb pom boley♥

k daa.. sungguhnya yg baik dr Dia .. yg buruk dr kelemahan diri ini..







16 comments:

Ayda Bahri said...

Baby Boy.. Hehehe

yuni aisyah said...

x kesah baby girl or boy..hhehee.. :D

Anonymous said...

Khur leh teka x?...heee
Mstilah baby boy...
Anak first biar lelaki...nnt jga adk2 die.. ;)

Erra Kyra said...

Kak Ayda.. haha kite tunggu dan lihat..

Erra Kyra said...

Yuni Aisyah.. alaaa yuni ni xbestla..haha teka la bebetul..

Erra Kyra said...

K Hur.. ape xleh polak..ngade ye huhu okeyy nampak nya.. boboy jugak yg korang sangkut..adehh

Lulu Caldina said...

Girl :)

Mek Ila JV said...

Tahniah & Mudah-mudahan selamat semuanya. Ibu dan bayi yang pasti comel seperti ibunya tak kira boboy @ gegirl.

Ainul Mustafa said...

kalau tengok perut macam girl. semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti.

Erra Kyra said...

LULU CALDINA.. Tq for sharing ur answer^^

Erra Kyra said...

MEK ILA JV.. syukran kak..insyaAllah..aminn <3

Erra Kyra said...

AiNUL ..Tq dah teka. wahh excited..kite lihat nanti..^^

sutera asli said...

Page fb pink.. Blog pink.. Mesti gegel nie...kan kankan... Hehehee x sabar nk tgok si dedek cute!

sutera asli said...

My name fb.. Norimah sarib...

Ni imah erra heheee... Kopok lekor! Kuikui... Jgn meleleh air liur ye si dedek... Nt unty dtg sane aunty bwk seguni tau heheee..

caiyan said...

20170309shihzong
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren sale clearance
lebron james shoes 2017
ray ban sunglasses discount
coach outlet store online clearances
michael kors outlet
yeezy boost 350
steph curry shoes
yeezy boost 350
abercrombie and fitch outlet

Meiqing Xu said...

mont blanc pens
louis vuitton outlet
christian louboutin shoes
adidas trainers
adidas outlet
cheap nfl jerseys wholesale
michael kors handbags
celine outlet store
st louis cardinals jerseys
polo outlet
20170406caiyan

TWEET TWEET