Feb 2, 2015

ERRA KYRA WARM UP.. INDONESIA FASHION WEEK 2015

1 FEBRUARI 2015,JAKARTA

"Hujan nih , gimana sih?"

"lanjutkan aja FUN WALK nya"

"dalam hujan gitu?"

Yahhh!! dalam hujan gerimis basah kuyup mereka merempuh dari bundaran HI ke medan merdeka bersama! so funny and sangatlah happening gile:D
semangat tetap ada meneruskan acara SUNDAY DRESSUP bertemakan BATIK DAN TENUN di dataran tersebut.. tapi tidak lah guwe ikut sama.. ikutkan hati mamatobe nih memang nak je terjun padang sama.. cuma guwe tdak lah mahu mementingkan diri semata. kang xpasal2 beranak pula guwe sambil tangan kanan pegang payung dan tangan kiri pegang sepanduk..gila ke ape?oh my dedek sabow ya nak..jangan keluar lagi ya nakk haha miss u.

Alhamdulillah..
sesampai sahaja mereka ke dewan event press conference Indonesia Fashion Week 2015..bermulalah program GAMES CATWALK pula..lagi sekali  mak buyut cuma mampu berangan sajalah..hanya tertawa siput  sipu melihat tingkah lucu dan ragam mereka yang sengal2 ubi hehe..ade yang jalan sambil semput.ada yang jalan confident sampai terlentang..haha spontan sungguh!maklumlah lantai dah ikut basah licin..nasib badan hakak2 tu comel2 belaka..mampu menampung "blushing di pipi" masalahnya bukan sorang dua je tau adeh kesian betul..sebaik tak apa2:P. kemudian terus diikuti bermulanya sesi temu bual dan pertanyaaan press conference.

then..

sesi memelihara perut la pula.. kriuk2 dah perut bernyanyi semua..huhu.part ni guwe cuma makan angin..melayankan karenah flash2 kamera aje ecewah.. sempat temu bual beberapa "orang kuat acara program"

YEAH! INI MAKANAN SAYA TUNGGU DARI TADI OKEYH!:P

"ilmu, pengalaman.. dan teman baru..alhamdulillah" :)

B I S M I L L A H . .




bersama crew IFW2015..

 Bersama Para Designer..







 Bersama Designer Senior..









Barisan para penyelaras dan penyelenggara event IFW2015 nanti tepat pada tarikh 26FEBRUARI-1MARCH 2015..

         INSYAALLAH SEE YOU SOON!:)


sebarang pertanyaan dan masalah boleh terus direct ke saya (InsyAllah lambat camne pun pasti saya akan usahakan reply) :

Insta @errakyra
twitter @errakyra
facebook /errakyra
LINE/ errakyra

TQ for read and leave ur comment ^^
tak kene bayar pong.free ok hehe..xde2,xmo sesengih:p kbai

TWEET TWEET