Oct 11, 2016

BERITA KEHAMILAN. BUAT KAU YANG TERASA...


*sambungan entry lepas. Hello september yang tertunda. (Part 2)










 

BUAT KAU YANG MERASA TERSINGGUNG...



Aku minta maaf..

Sungguh dari hati yang terdalam.. adakala nya hati membuak ingin kongsikan cerita / kabar baik (dari awal first erra hamil Zavier dan yang sekarang(second)).. tapi keadaan kita selalu menjadi penghalang.. samaada kau dengan hal kau.. aku dengan hal aku..

aku lelah menunggu dan bersedih .  kenapa sedih.. sedih lah kerana kita semua jauh.. sedih kerana kita saling tiada kabar.. lost contact begitu saja.








Tanpa sedar..

kita masing2 dah bawa diri.. tiada lagi yang namanya handphone mendekatkan yg jauh jadi dekat.. betul2 rasa jauh dah kali ni..

janji kita2 dulu takkan pernah berpisah , takkan pernah lost contact cuma hanya tinggal janji..

tapi aku tahu.. Allah akan memilih waktu yang tepat untuk drama kita semua ini berakhir..

Terima kasih..
Terima kasih untuk membaca tapi tidak pernah meninggalkan jejak..

aku tahu kita saling rindu. sebab darah yang mengalir kita adalah dari sulbi asli darah yang tidak pernah mengajarkan kita untuk berjauhan hati.. kerna didikan kita sama. rindu kita pasti kuat. hanya saling mendoakan yang dapat megubati rindu saat ini...

aku berjanji takkan sedih lagi..
kerana semua sudah terluah disini..

sayang korang semua dunia akhirat.. 






                *********************************************************






BUAT KAU ORANG PULA YANG MERASA KECIL HATI..



Maaf kan hamba..

huhu planning untuk surprise akhirnya kecundang.. konong nya biarlah.. perut dan gambar yang berbicara tepat di hari lahirku nanti 14 OKTOBER  2016 nanti..
tapi dah kantoi duluan hoho.. tak boleh kata apalah..!





Semua adik beradik ku dan keluarga besar Andi Usman(keluarga belah ibu nya Abang Dany) pun terkejut dan ikut happy.. sekjap je berita tersebar.. radio radio berkumandang menyampaikan .. diam diam.. dimana mana..


Umey lah orang pertama yang  aku bagitahu aku dah lambat dalam period..

" haa lambat datang ker.. haa jadi lah tu..baguslah cepat2 sikit zavier dapat adik..jangan tunda2 lagi"
semnagt giler umey haha.. aku ingat dia nak cakap.. " haa lambat nak dtg tu kenapa.. ? takkan lah ngandung lagi..?pot pet pot pet.." haha sangkaan aku meleset jauh.. rupanya aku tak kena bebel malah paling support ..hehe

dia juga orang pertama yang aku cerita result tespack aku.. cuak campur bahagia.. Umey lebih lebih lagi.. Dia teruja buat aku makin semangat nak pikul amanah ni.. Alhamdulillah.. Terima ksih Tuhan..
baik buruk aku tahu Engkau nak yang terbaik buat aku.. Mudah mudahan Tuhan jaga kandungan ini sampai melahirkan.. menjadi anak yang sempurna jasmani rohani nya.. selalu sihat,cerdik, pandai,rajin, bijaksana,amanah, wibawa, soleh / solehah bertaqwa yang selalu dalam perlindungan dan rahmat kasih nya Tuhan..

matangkan aku Tuhan.. kuatkan aku Tuhan..


harapan aku..

Ayah Zavier makin merasa diri nya ayah yang sebenar..hehe seorang yang penyayang terhadap anak anak nya.. bertanggung jawab dan perihatin.. jadi sebaik baik imam buat keluarga kecil ni.. amin.. *korang pun tolonglah aminkan gak! =P* tak taghu lah dia baca tak ni.. tak berani nak cakap depan depan.. sebab.. aku belum cakap lagi aku dah rasa give up.. buat muka baby gitu.. kesian je.. haha..


K lah, shumeew

see you in the next entry!
tak yah tinggalkan komen. tinggalkan doa je k. ^^
salam sayang..



andai ada kata dan bahasa perlu diperbaiki.. boleh lah ke "label contact me diatas " hehe 
nampak tak kegunaan nya disitu.. hehe btw.. bagaiman penampilan baru blog erra.. ? okay ker okay sangat..?  XD 

tq sheda dah tolong edit dan bersengkang mata demi blog ni.. *hugs kiss*
sape sape berminat boleh contact dia terus. www.shedaucu.com .






2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

caiyan said...

michael kors outlet clearance
yeezy boost 350
longchamp outlet
tiffany and co
true religion outlet
michael kors outlet store
michael kors outlet online
nike shoes
michael kors bags
james shoes
20170309shizhong

TWEET TWEET