Oct 7, 2016

HELLO SEPTEMBER YANG TERTUNDA




HELLO SEPTEMBER!

Alhamdulillah Erra Kyra ber aksi lagi..
ditengah malam2 buta yang ditemani oleh cengkrik.. eh tak!
ditemani si anak teruna beta..  Zavier Ramadhan..


Bagaimanakah stuasi september korang..harap baik2 sihat2 belaka..
 maaf draft september terpaksa maju ke awal oktober gara2 disangka dah post rupanya idok hehe..nampak sangat dah keibuan disitu..

bagaimana lebaran aidil Adha September tahun ni di Jakarta..?

bukan suatu cerita yang luarbiasa.. biasa2 saja.. yang luarbiasa nya ialah..
AKU LAPAR . AKU MUAL tak semena2.. dipagi lebaran..
aku tengok muke lembu . mual!
aku tengok muka kambing . mual!
aku tengok muka tukang sembelih korban pun . mual!
tengok pak aji lalu senyum2.. pon mual! haha
ko dah kenapa erra..?!!


itu dia.. serba x kena..
untung aje tengok Asyfan Karim Ramadhan.. tetap aje fall in love huhu..
*sile muntah*
korang pun mual gak ke haha..
saje bagi sedap cite..

bukan ini yang aku nak sampaikan..


ni sekadar pembuka cerita..
bagi bermula nya kisah terindah dalam hidup aku..
berbagai kisah indah.. yang ingin aku abadikan.. tetapi yang satu ini adalah hal yang
dimana pun.. siapapun yang nama nya wanita..
pasti gembira.. kecuali bagi mereka wanita islam yang tidak beriman..
yang tidak halal hubungan nya..

KAU HAMIL LAGI ??

serius.. aku tak tahu nak mula kan cerita ni dari mana,,
yang pasti nya.. aku akan story jugak sampai semua teka teki korang terjawab..


tepat 24 Ogos . berita positive datang dalam keluarga kami.
comfirm dah zavier dapat tittle abang Zav.. InsyaAllah amin.. mudah mudahan berkat doa kalian.. april depan direzkikan tambah cahaya mata lagi.. suatu yang sangat surprise tuk diri kami.. setahun juga erra menyusukan zavier.. setahun juga period tak datang.. katanya normal kerana susu masih banyak.. 2 bulan datang period.. terus stop lagi.. jeng3..

ketuk kepala!

ketuk perut!

ada orang kah didalam ?? haha

ya .

comfirm. 2minggu lepas tu terus temu janji dengan Doktor Zavier dulu.. Doktor Diana.
hehe dengan Doktor2 diana sekali surprise.. tak tahu la nak nyoruk mana.. m,macam macam soalan
dia tanya.

" Dhan.. kamu memang mau ngebut ya..?" maksud Dr Diana.. nak rushing ker haha.
 tau suami guwe jawab ape.. =__='

"ntah gak tahu tu erra.." sambil dia nyalahin guwe.. tunjuk kearah guwe.. haha
 tersedak air liur aku sendiri ! aku faham dah.. dia nak cover la tu.. dasar.. haha dia panik campur malu . aku senyum jela ke Dr Diana.. dengan penuh bangga. anggap saja .

"iya memang kerana guwe..guwe ngebutt kalau bisa sekali beranak dalam perut ada 5 orang!"

hehehe*sambil copy sengih syeton* siap kau balik nanti suami..(peluk sampai lemas!) haha










see you in the next entry!
tak yah tinggalkan komen. tinggalkan doa k. ^^
salam sayang..



*sambung part 2 (click) :  berita-kehamilan-buat-kau-yang-terasa



andai ada kata dan bahasa perlu diperbaiki.. boleh lah ke "label contact me diatas " hehe 
nampak tak kegunaan nya disitu.. hehe btw.. bagaiman penampilan baru blog erra.. ? okay ker okay sangat..?  XD 

tq sheda dah tolong edit dan bersengkang mata demi blog ni.. *hugs kiss*
sape sape berminat boleh contact dia terus. www.shedaucu.com .




3 comments:

Nadia Johari said...

wah tahniah kak kyra..semoga baik2 je..

Erra Kyra said...

Nadia johari.. Tq dear..aminn.. Salam kiss buat fariza cerdik cute^^

Lisa Nurulain said...

Tahniahh eyra

TWEET TWEET