Jul 29, 2017

HASHTAG TEAM RAYA JAKARTA ! =D








welcome to my blog!!^^


yeaahh subuh againnn! Terima kasih Tuhann..


Raya tahun ni seperti raya tahun lalu.. beraya di Jakarta.
Untung nya dia dapat guwe..
aku jenis tak mengamuk atau merajuk kalau suami kata 
beraya dikampung dia ..raya pertama.. kedua.. ketiga.. sampai sebulan! hurmm!=__=


untungla sangat haha(jangan tertipu)
padahal memang tak boleh terbang2 lagi kan my Qaissra still baby..
passport pun takde!
hurmm.. maka haruslah 
 pasrah  sambil .. ber huhu.. =P^^

btw..


korang biasa pernah dengar kan hashtag!.
Ok korang tekan je buutang hashtag team raya jakarta di IG atau di google adelah lah muka2 guwe menyemak..haha Baru tahu bukan aku sorang je rupanya beraya di Jakarta ada beberapa juga.. setelah aku siasat(haha siasat la sangatt).. aku intip intip (stalk) mengintai....

ketemulah yang persis macam guwe rupanya bila ditanya dia raya Jakarta sebab kawen juga dengan orang sini.. ada juga yang aku sempat bual.. Dia kenal orang dalam imegeresennn
yess.. luas kan kuasa mu haha..
luaskan kenalan  pengalaman
dan silaturahim..
 insyaAllah..
urusan kita
Allah mudahkan dan murahkan rezki.. 
aminnnnnnnnnnnnnn^^




Gila power lah abang ! paling awal siap =D semangat sungguh!



Suasana pagi.. sementara menunggu solat aidilfitri Hari raya.. 
Abang dah genap 2tahun .
The First time . Dia solat raya dalam hidupnya.. biasanya ikut (masa baby) terbaring ajer. Ni solat dar awal sampai selesai.
 cuma part rukuk je  tak pandai.
 dia pegi mencangkung haha



rumah Raya kali ni.. ke Tok Hussein.
 moyang usia 90 tahunn!! sihat dan masih kacak.. hehe




Juadah Lebaran hari Raya 2017... 




 teman teman(kawan kawan) dari pelusuk Indonesia hehe..
Tq koranggss sayang diorang ni  sangat..huhu



Muka Happy dapat duit raya dan cokelat!haha
TQ Nek Peta Puji^^


Muka Abang yang penyayang be like.. ='D


 OOTD raya kali ni memang semua tinggai pakai jer.. Sebab di taja oleh Mami(nenek Zavier hehe)




Beraya bersama Nenek Nani.. 80tahunn! still cantik sihatt.... #Alhamdulillah

Banyak lagi.. tapi ni yang dah di saring haha.. Asal cukup syarat je nih! 
memandang kan semua gambar cantik maka entry Raya mungkin akan menjadi banyak belahan.. haha belahan sangatt!lol.


giler boring lah entry erraaa !!
tungguu.. ni baru muqaddimah... haha huhu

nantikan.. entry2 edisi Raya yang lain.. semoga ada yang bermanfaat.

next. #tutorialharirayauntukanak


***********************










Entry kali ni memang sedikit hambar 
sekadar untuk menyimpan
memory.. dan menjadi rujukanku di Masa Depan.. 






1 comment:

qaseh dalia said...

Erra lawaaaa .. guna kamera apa snap pic

TWEET TWEET