Mar 1, 2017

BIKIN AKU HAMPIR TRAUMA!

Live update , Blok M Square Mall

Masih terngiang2.. 

tak hilang2...

 tolong kawn2 yg ada anak kecil..
 please jgn lepas pandang sesaat pun di eskalator.. seram tdi ade anak terkepit tgn dpn mata..😭😭 sbb tu zavier duk dlm stroller je xpee.. gendong sampai pingang lonyeh pun xpela.. 

Allah.. seram weh..



 nangis budak tu.. istighfar xhenti gwe tdi.. rasa nak nangis sama pun yer.. masalah nya ayah dia yg salah ayah dia marah pulak balik.. sebaik cepat ditarik.. termakn jugak lah daging tangan bdk tu.. putih daging hampir membiru.. 


Allahh nape aku yg Allah izinkan nampak..?? Terima kasih Allah atas ingatan dan iktibar ini...

 moga kami lebih berhati2 lagi... tolong jgn marh ank tu.. dia kecil mmg suka leka.. tau nak main jer.. 😭 ayah dia nak cover malu la tu.. "haa rasakan rasakan.. main lagi disitu.." lepas erra jerit .. "yaAllahh" terus dia capai rentap anak dia yg dah dibwah pemegang eskalator tu .. dan cakap gitu.. grrr eeeii rasa nak je sound balik..

 "ko yang leka ko yang cuai la bongok!"

huhuhu moga budak tu x apa2.. moga terus dilindungi Tuhan dan cepat sembuh. Huhu


 sekian lah melaporkan mak2 rempong mak buyong yang terbantut nak cari barang baby!😅😅




TWEET TWEET