Dec 19, 2018

STROLLER TWIN KESUKAAN ERRA KYRA NI PUSING EROPAH. PANDAI DIA JAGA ANAK ANAK I !^^









"BESTNYERR SSTROLLER TUU"

Pantang nampak stroller cantik, kemas, flexible , ringan.. power
lajuuu jerr mata kenyit kenyit =P

Sejenis tudung beli 10ribu rupiah pun takpe, asalkan dapat beli stroller anak yang best=P
best tak semesti nya mahal, best pandai cari dapat murah.

Alhamdulillah sofar semua stroller setakat ni takde yg tersimpan semua nya terguna termanfaat..

mungkin kalau dah tak pakai(zavier dah sekolah rendah)
passing kat adik2 dia(kemainn macam ramai haha)



Ok Korangg..
Biasanya kan kalau hantar zavier tanpa mba2(means pembantu)
biasanya takde 
Kalau jalan sorang dengan anak anak.. Nilah stroller pilihan erra..
Dalam banyak2 stroller.. Ni favourite erra..
 Erra sejenis mak2 yang suka belek stroller
 dan ganti stroller(sebab anak2 jnis pencinta duduk dalam stroller gak) 
termasuk suka usha stoller cantik org lain gak😅.. 
Sejenis mak bukan hantu ganti hp bukan gadjet bukan juga kereta.
 Sekurg2 nya bermanfaat tuk anak dan perasaan mak yg letih bekerja. 
Ni reward dia. Nak pilih pun macam pilih menantu, hehe memilih lamaa buat research nya 
sampai beribu2 jam..siang malam huhu Tp Alhamdulillah selalu berbaloi.. 
Terus bermanfaat.. Terima kasih Tuhan..💕








*pakguard yang selalu jadi mangsa photographerku.. ðŸ˜„
sorry kerna gwe update di IG jadi nak taknak bhsa gwe pun jd bahasa more to jakarta..huhu 



lena betui Joie twin tido dengan depa nih!

Stroller ni sampai dari online shop TOKOPEDIA beberapa hari sebelum nak terbang ke Eropah..
Alhamdulillah disana termanfaat sangat.. walaupun tayar tak smooth bugaboo (brand terkenal dan mahal) tapi alhamdulillah  adik beradik tayar ini soleh solehah belak.takde buat perangai ,takde stuck atau rosak..atau pun degil tak sehaluan. sofar baik2.. lancarr saja

ini iklan bibir itik atau stroller Zav??

ZAV and Zehra on the way  Amsterdam central

ini kisah korang jalan ker.. tentang stroller nih erra?? tolong explain! XDD *anggap sajalah ini iklan traveloka.com yang lalu.. takdelah bengang sangat

kenangan indah bersama stroller nih.. sampai kalau masih pakai stroller ni Zav still can remember. "mama.. stroller ni lah kita jalan jalan dulu naik flight jumpa eifel" kemainn kauu lancar otak ingat nah!=)) eifell ZAV bunyik macam epal tersepit.."eeepell" sebagai mak yang sejati.. aku senyum dan buat muka bangga saja..XD

Kalau cuaca terlalu sejuk kadang tom akan berbaik dengan jerry .kerana tidak mampu bergerak atau bergaduh! haha

Alhamdulillah....anak2 nyaman tidur di stroller twin nih.. senang nak control depa dua. senang nak buat depa makin akur dan "brtolak ansur" *sambil tangan kat bahu mata juling ke atas, LOL

Ini lah gaya stroller Joie twin main skiii.. lantai tu bukan berlecak! tapi licin giler!

nenek muda memang camni.. pantang nampak kamera dia senyum haha! CONGRATULATIONS JOIE TWIN STROLLER! berjaya sampai ke Gunung Tertinggi Eropah. Gunung ice Jungfrau!!wowww tapi serius penat.. tak sesuai bawak anak2 naik train sampai atas sekali tuh! tapi tetap kenangan indah.. huhu rindu.

masa ni anak anak dah mula letih giler.. mak? tetappp semangat!=DD

kena penyek pipi ker dik..? bertabah yer.. 

budak ni time sejuk menggelupur nilah dia buat perangai tak bagi mak dia masuk kedai haha (alergik mak masuk kedai!)

okayyh..kita tolak sama sama mah..satu dua tiga lintasss!

disebalik tabir perjalanan bersama JOIE TWIN

pipi tu tak boleh lebih penyek lagi ker?  haha


Sekianlah. sedikit review merapu dan semoga ini membantu meyakinkan anda bahawasanya stroller twin ini memang lah best.bermanfaat dan sangat sangat sesuai juga untuk travel anak dua macam kami ni ha.. cuma pastikan saja anda bukan travel pakai stroller ni ke dasar laut. atau di dalam mall sesak orang,atau jalanan lorong2 tikus dengan alasan nak shortcut jalan ker . jangan buat pelik sangat. haha sekianlah. Semoga juga terhibur. Anda terhibur,moga Allah hiburkan saya pula.. *kenyitmata sikit* ok daaa

Assalamualaikum...




#joietwin

#diaryonline

#errakyradotcom

No comments: