Feb 13, 2019

MENGHITUNG HARI GRAND OPENING ZAHEERA GALLERY.. MAAFKAN AKU....KALAU..





"Erra.. Mama nak fokus sekolah(Tahfiz yang sedang dibangun)... erra ambil alihlah Zaheera Gallery spenuhnya..mama tak nak ikut campur dah.."




Aku antara suka tapi cemas

suka sebab bebas dah lepasni aku nak explore nak tuang segala idea dan minat aku didalam nya

cemas kalau kalau amanah ini aku salah bawa.. salah buat.. atau ini ujian untuk aku kedepan..

nikmat..juga ujian..

risiko juga ujian...

ya. Erra memang cemas dengan diri erra yang yang lemah ini..

sebab tu aku selalu cuba menjadi lebih baik dimata Tuhan.. walupun susuah..

sebab kan aku rasa partner terbaik itu adalah Tuhan..

Tuhan paling Maha hebat dalam menyusun strategi,menarik pembeli,penarik pemborong,pengikat close deal,pokoknya(kesimpulannya) Allah Maha dalam berbisnes.

dalam aku menulis ni pun aku sedang sebak..

banyak yang aku sebakkan..

Sebab dalam aku lalai2 dengan Partner Bisnes aku nipun..

macam macam dah dia tolong aku

aku tak buat apa

aku usahakan semampu aku yang biasa orang lain juga buat...

ni hari ke 6 sebelum menuju GRAND OPENING ZAHEERA GALLERY

aku berdebar tak menentu..

tapi aku yakin, kalau aku luruskan lagi niat dan jaga ibadah aku.

Dia (MAHA PENGURUS) pasti membantu..

buatkan acara sesuai dengan harapan..

Walaupun setahun Zaheera Gallery dah berjalan .. 5bulan dah aku pegang "kunci"

aku fikir ini adalah keputusan terbaik aku dalam membina "REConcept" semula(ulang).

sesuai dengan jiwa aku.

Maafkan aku Tuhan.. Kalau aku salah.

salah dalam buat keputusan.

ini yang aku takutkan.

Aku harap "Partner Bisnes" aku sentiasa pandu aku ,guide aku tetap dijalan yang lurus
sesuai dengan khendak aku dan redha Nya.


Dari kedai Perlengkapan Haji dan umrah
bertukar kepada

"MODEST LIFESTYLE CENTRE"





InsyaAllah didalam nya berbagai tenant(vendors) yang akan masuk dengan segala rincian kelulusan
dan persepakatan sesuai harapan Zaheera Gallery terbaru.

Designer,Founder,Community, semua welcome untuk join.

rata2 semua orang2 terdekat aku, dan orang hebat yang aku sayang...

yang menarik... didalam juga terdapat juga Brand Ambassador zaheera gallery
dari designer biasa2 yang bercita cita Luarbiasa

iaitu "Erra Kyra Jakarta"

yang aku khas design dan jual barang yang betul2 aku saring dan  minat juga pakai aku create dan jual di Zaheera Gallery..

Bismillah.... Moga dimudahkan semuanya.. jadi saham akhirat juga buat aku kelak..

sekianlah coretan aku kali ni.. dipembuka tahun 2019.

Selamat tahun Baru 2019.. Semoga Tahun terindah sayang..(sayang2 pulak! LOL) ='D

*sesekali bagi chance lah

okbai daaa  wasalam..

-Erra Kyra, 27/1/2019 , Jakarta

















































soon... 
*next entry