Dec 31, 2019

THROWBACK WAWASAN 2019 ! ERRA KYRAAAA PANTANG MUNDUR!! TERIMA KASIH TUHAN.....





*
Setiap kali nak menaip jer ! Mesti badan ni naik gatal2.. Asal gatal jer kita tengah semangat nak menaip! arghhhhhh ujian sungguhlah jadi blogger nih haha (Ada yang jampi taknak bagi aku bebel kat blog ke nih? ='D) LOL. 





Hai semuaaaaaaa!!

yA Allahhh yaA Tuhannnnnn...

lama nya tak ghairah menaip laju camni haha
Rindu gila zaman berblogging dulu sentiasa jer ada masa.. sentiasa jer ada idea..
cakap pasal blog.
Zamn sekarang ni banyak tempat dah boleh jadi tempat bahan melatih otak untuk mengarang..curahan hati ker.. cerita tentang kehidupan ker..

Selain facebook, ada Instagram, selain itu ada twitter, belum lagi status Story haha belum lagi yg jenis rajin update status di Whatsapp status..

*sumpah erra tengah merah2 lengan ni menggaru2!grrrr


So.... tak pelik kalau sekarang blog semakin terabai  kan. uhuks!

Btw, masuk 2020 nih..

Kita nak throwback lah wawasan kegemilangan yang dah tercapai di Tahun 2019.





MASYALLAH TERHARU ! 


BAJU ERRA KYRA CARDIGAN REALESE
Januari.2019, Jakarta Indonesia


PELANCARAN GRAND LAUNCHING ZAHEERA GALLERY
2. February. 2019

REALESE HIJAB SEGIEMPAT VOAL PREMIUM DESIGN ERRA KYRA
Mac.2019

TRAVELING KE JEPUN
27.April.2019


RAYA LEBARAN PERTAMA DIMALAYSIA
6.Jun.2019


FUN RUN WITH HUBBY
13.Oktober.2019



KEJUTAN ULANG TAHUN KELAHIRAN ERRA OLEH FAMILY DARI MALAYSIA
14.Oktober.2019 Hotel Jakarta Indonesia


REALESE RASHWAL, SHAWL DESIGN BY ERRA KYRA IMFW
20.Oktober.2019.Jakarta



LAUNCHING DE_ART CLOTHING LINE  BERSAMA SUAMI
30.Oktober.2019
Hotel Aviary Bintaro

ACARA ULANGTAHUN PERKAHWINAN YANG KE 10 TAHUN D&E
30.Oktober.2019 , Hotel Aviary.Bintaro





Semoga Tahun 2020 lebih bersinar lagi atas izinNya..






*gambar menyusul .. suami ajak gi Mall pulak. OK. terbantut!