Mar 2, 2020

PEMBANTU YANG SELALU DIKENANG| RUNWAY JCC ERRA KYRA




   Ni pembantu lama erra.

Dialah tukg dgr erra bebel..dia jugalah yg selalu tolong erra masa berpantang.. Beliau juga lah yang selalu sabar dan setia layan karenah erra.. kadg tipulah kata kalau erra tak rindu..
rindu nak ada lagi org macam beliau.. tahap dia membantu erra mengalahkan manager dan asistant..

Kdg kalau tgh event dia lah sibuk bungkus makanan erra..sebb dia faham erra, erra suka lupa makan dan selalu tak lalu makan kalau dah layan org..ada program.
Beliau juga lah yg boleh diharapkan balas mesej2 dan jawab call2 org kalau erra tengah bersiap2..menyusu anak dan sibuk acara.

Rindu.

Alhamdulillah skrg ni..bnyak benda yg belajar..
Hargai lah org yg didepan mata lebih dr apapun..
Kerna sesuatu yg bermula pasti akan berakhir..tiadalah yg kekal.. yg kekal hanyalah kenangan dan budi..

Berpisah

Sejak dah pindah rumah..dah xdapat nak ulang alik.. terpaksa berpisah.beliau punya keluarga perlu teruskan kehidupan..

Harini.

Dia seperti biasa..
Suka bertanya kabar..

Neng apa kabar..?

Excited hati kalau dapat kabar dr mereka ini..
Rasa dekat selalu..

Tapi semalam perbualan lebih beza..

Ntah dari mana dia terima undangan.

Dia semangat dan sungguh2 kasi selamat..lanjut kami sembang panjang..

Dalam hati ini...

"YaAllah...Engkau bahagiakan dia..cukupkan rezki2 nya.. berikanlah kekayaaan hati,ketinggian iman yng ter
Tinggi..selalu lah lindungi dan limpahkan kasih syangMu pada beliau dan keluarGa nya.."

Yang aku butuhkan..

Adalah dari doa2 mereka ini juga lah...

Apa salah kita kembali mendoakan..dalam diam.. InsyaAllah doa untuk org lain tiada hijab/penghalang...terutama doa org2 yg ikhlas hati mndoakan..
.
.
.

www.errakyra.com





Doakan ya..
InsyaAllah..

Nnti erra ikut tampil mewakili guru2 Paris De La Mode untuk fashion Show di Jakarta Convention Centre.

Bismillah..lancar dimudahkan..